<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 22:35:
" c! Q" p. o' f3 G
  q: c! i3 |% d% A1 V+ H咁佢地以為搞左 , 又有無談婚論嫁???
3 L1 V3 b& s, t- }" ]* K
冇攪到,大家以為攪咗,但唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:25 PM:
# G( O4 N2 |: Y/ M
7 z# J, p- w+ @1 _# q7 S( h6 Q本來鍾靈哎吔老竇捉咗段譽同木婉清,3 K+ t' B5 V* g# K
後來俾段正淳個掘地家將掘個地道掉咗包.
! g( o: X& |$ b1 j1 E9 i, f& }& ^1 y; t2 H2 S2 Y, b
開門果陣萬仇兄啤啤聲
' J5 ]8 o3 V5 a
爆
Originally posted by toro at 2007-5-27 22:38:- Z: b+ c- Q: l

% m- S, i/ }( H; q爆
* p* \' |$ L/ ~
記唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by toro at 2007-5-27 10:38 PM:
( k! n0 ^- x0 ]7 Q
6 ~/ G0 P1 _1 V) L8 e" A& n* n爆
( z# ^& d+ j1 i. Z; S4 R: k
我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)# s: K4 d- {. F& {
問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 10:49 PM:
3 l/ y. A% p, {# m* v% R" c
- C3 U  U6 x( K我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)
5 ?% b6 J6 M2 k3 }5 S1 b問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
# J/ {  K- o( i* s  T$ D" i其實佢蠻得幾可愛ga
Originally posted by toro at 2007-5-27 11:24 PM:; [" s7 E' ]- g
5 K, u! m. H" I
其實佢蠻得幾可愛ga
3 @3 v8 @- d7 B" @果種未衰到壞大事既無知 , 對男人來說 , 就是可愛
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:29 PM:2 F/ G! m; G4 T2 @! w
2 }/ s( u7 t4 }% w2 `0 S8 W
話時話唔見咗果個post, tritri做乜搬走個post, 唔通有人妒忌你同我玩?....
6 ?/ t: s. G7 W9 S# k: u6 j2 u

. v* K2 v# V) P$ R" Z$ U) @你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 12:29 AM:
# z% m9 o" d* C) a
: j' I# P' x2 r6 q# K/ ?: d2 s
$ z; P6 \+ m$ d  V' d0 A你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
7 }; y* z2 p" l) \4 h你地有私情???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-28 12:31 AM:
' R- H) o- Q# S* ?3 _1 P& O: ]- K' g# N* `
你地有私情???
# P1 d4 o3 ~" T0 p* d, d( M4 L) t6 i

) n' k7 ]4 ?' U5 z. D' B. B: _1 m你冇資格知
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 00:29:: K& u  [- K4 L6 c' O! u
9 m* C; a/ R, R% P, ]+ Z
. x$ _) [+ N, P$ y
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
. V' ^4 D1 L! `3 r  G你自己俾人知乍掛,我點會俾人知你係基佬!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。