<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:25 AM:% v0 U; U% Z4 q9 O) U1 |# q

0 ?- U4 y6 a' P你up下
2 P4 L3 E: I9 Y2 t
你實又呢又路嘅,唔同你癲
係時候去做讀蛙~~~~`
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:27 AM:
# d$ ^) l0 L! D* e  F
/ e, u5 _# k4 [7 }; B1 N, K6 s+ p/ L) N8 _你實又呢又路嘅,唔同你癲
5 J6 R8 C3 P! @9 E1 d
點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:- R. |8 w' H  Z# l

1 R( L6 i9 T8 o1 l點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
* ^9 N9 s6 C' T# G
小說戲份重同「野蠻」
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:30 AM:
! N0 w# X( N: Q( i2 N* t  o, p! x
' J2 _4 O, E5 m0 F點解阿大理王咁多妹中 , 木婉清會多人記得d ???
5 f8 O; [+ k- T( p' x, L! D9 |同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:33 AM:
6 m# v1 _3 ]- j% ~7 s) n
7 Z  v: c4 P1 Z, Y+ S同埋佢係第一個同段譽去到談婚論嫁嘅地步,段譽其實都好中意佢
# m9 }6 W" j0 f5 l$ l咁唔娶埋佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:35 AM:
" o0 f, w+ a  h) \7 D. t  r3 N8 P# ^0 G' r' s* r+ A
咁唔娶埋佢???
3 u7 \2 R& e( Z$ |8 H
初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:
4 u! [8 {: g4 p9 q: t" K  M
* L7 F+ Q8 H" @初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
4 }5 ]4 b* G0 I# f其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:41 AM:1 T6 E; ^0 u  p. f) |- v5 `
  _% s  }& [- Z/ Z! c3 G
其實我幾 like蛛兒同曾阿牛果段
2 R3 E0 R- g7 \1 Y
我都係噃,其實蛛兒幾好…
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:37 AM:. F& c/ [' O6 D
2 o  P9 X6 _# `% w
初初話親妹嘛,同埋仆街仔見到王語嫣乜叉都唔記得…
1 |& s+ l" w7 ]! p  R) u- g
唉 ... 佢老豆得一個 , 仲得一千零一次 , 且而係比人利用( ~2 ]: l$ q' h; ?! W. U8 {2 Y
佢條仆街仔就 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。