<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:38:
6 D9 S: ^$ h) r- d) `, x+ A" X# r  ?, q- @7 _$ @7 S5 T# ^
楊過一路好似唔太知佢中意自己
4 V5 E, Q, C+ p  m! c
佢係唔知自己放電果種,
+ M6 K; R. k2 l# u) A自己缺乏愛,不經意要撩人,# z4 N; E+ [) {
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,' ^3 N0 u5 f4 A( G
綠萼仲釘埋佢先知自己衰,& q6 Y& C2 V. @# a4 Z" h3 x; x8 Q

z# h! |' t! d+ {! S* c( p後尾學我戴面具.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:43 AM:
4 B: o! z! o: a, G  P$ Y7 f$ m
& ?( O* C( T6 V$ V% F" [佢係唔知自己放電果種,
4 P2 |. h- a- a3 b3 L5 l自己缺乏愛,不經意要撩人,
; f) {1 K1 T! J5 `; L程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,; _6 V1 \  _6 H! G3 ]% |
綠萼仲釘埋佢先知自己衰,4 ^9 h8 v; k! N) n, W

% j$ b; G& M7 P  v後尾學我戴面具.
3 X- N1 X  F$ v- W* j太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:41 AM:, t( i. V2 J6 U% G. Q. K  d& p. D

" O; G) c% @4 K0 g& M3 J溝女王一句「我為你手指痛」就得到少女心,靚仔真係無得講
1 ]6 Q' y- D$ W
我e+有d想自殺
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:46:
/ I. U+ C8 \( h% o) g  R/ B! X! C. z
太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
$ p8 ^" \. A( o$ T0 m/ \驚十六年之約姑姑唔認得.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46:
( T+ H$ k* d/ Y' A' G7 R- X" ~
# N& H+ R! [: K$ J2 j/ a我e+有d想自殺
; `7 R8 {5 x) r, }4 {1 w. I( _" x
去死啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46 AM:- D8 F( ^0 h" ^8 p
' y  `% H5 q+ X/ S( z  l6 `$ \8 V
我e+有d想自殺
& Y, H" U% Z/ w: j7 @( a唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:48 AM:6 L# _1 p5 E+ |+ c1 s7 a. e: Z( D5 k+ H

0 y- F: k8 |1 @9 {+ x十六年之約姑姑唔認得.
/ C& E/ J) k5 s
黃蓉點得佢透
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49 AM:3 p  H" K8 t7 g- a" A3 f4 D

5 S8 a" m/ D' c% W% X0 G唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
8 q$ i  e( q& c7 {# ^$ |
可能係蒙古咁先叫靚仔呢
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49:
' a; J2 q4 f$ d
& [/ [) f; N6 f) G唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
3 K! |$ l  q: p; O% W
睇電視班人要睇靚麻.
( `; O' L$ y: Y8 g$ X3 M- i$ P8 l+ {  Q4 ]
其實郭靖唔叫醜,方面大耳,普普通通
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:50 AM:% k% a! e* @. {3 g
, z+ [. r7 P6 m* v6 N
可能係蒙古咁先叫靚仔呢
' i7 q. e5 Y/ @2 m3 }" C  B所以華箏咁冧?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。