<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:40 AM:
7 R2 i# P. |. ^; M9 S8 y, R今晚傾咩好?
& A! _% G, a; O9 h# P奸而唔憎人乞之角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:  L4 x) T* i3 L$ P/ ]0 w4 d
0 {9 T1 |/ C  o
奸而唔憎人乞之角
; U: `) h4 `- p/ c& Y9 K) M
任我行算嘛?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:45 AM:4 G# g# G8 O$ l) e/ Z1 G

+ }0 q; X. j. ]# X+ \' i任我行算嘛?
$ S; ~9 N- p1 r# E! B/ i
佢d惡爺本質我唔 like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:
4 U, `- b- Q6 K; F# j+ W+ b
8 K5 H3 W" n3 S0 w9 L奸而唔憎人乞之角
. V0 W* k8 H  \! y
呀!仲有金輪法王
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:47 AM:* l( h/ W4 }9 h/ G4 T
, U5 w4 Z5 r* S1 v
佢d惡爺本質我唔 like
" B4 J5 K2 B# d* V% L& ]$ [
殷天正?
Originally posted by toro at 2007-5-27 00:45:' {4 O# s- e* r' i% Q% h6 d

" L( `8 `! o8 K; D& W4 N任我行算嘛?
" _7 C2 X4 @1 ^5 e% }
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:47 AM:
" ~9 ?+ s9 }  }1 x
2 L( W$ n0 [% A% d: C; `呀!仲有金輪法王
) I3 k) t: G" B( A  |
對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 12:50 AM:
# X& k% K8 z, s/ E; V8 G) l) G% [0 Q
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
3 \9 g. t  O: ^: d+ s$ {有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:52 AM:
) Q% K4 Z6 z5 X# o4 j" Q' t" b) V
$ R* ?# ~% D+ Z( p對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
; ]# Q$ ~" r+ P$ ^
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:56 AM:' \' `4 y/ N; T+ M2 f3 \
, T* ~  E5 A% w  @' h0 `! G; y7 g
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
; ~. D* F9 M) d' ^5 k% D0 t
兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。