<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:27 PM:
# w/ C: l8 L- Q/ r6 \0 B+ t
. ]. s5 f4 @( K# U# B# O: m; U蕭遠山同慕容博勁過另外兩件,而兩人平手,但仔就蕭峰勁好多
5 Q; ^( y8 ?. K! S1 G$ r  T7 Y延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:29 PM:0 _, |$ q( e6 L

5 |" h! @8 E9 r- i! C9 C" X# J延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
/ S& n  I! _5 A% z係,但蕭遠山係強過蕭峰
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:30 PM:/ X3 Q2 P* n9 X1 N- o

. x6 n( d5 m0 e* i- O+ f1 O$ P係,但蕭遠山係強過蕭峰
* z' c7 F5 q  J  C$ W
唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
  T. q+ E4 z) d& e# H& ?# s4 a* K2 }
8 c  o. g0 z. b3 ~- t" p
幾時,我可以查下書
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
* d7 k& C  k, b) {4 q: x& v- r" c+ j7 u$ G, }
1 N( h; U9 V6 n4 o天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:38 PM:$ v2 B. N& s* W1 n) x, W6 l
( x( A5 T" O* m; c7 l
天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
6 X9 M6 d$ V! D( Z
蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:49 PM:
$ L( {8 z- a" T1 t) {* o8 `0 v: E, m/ \) }) T" [
蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
8 p% a. M. C1 K: M
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
2 |  Z  D# v7 ?! N! [1 D* c4 n三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:53 PM:
3 K1 Q( L7 ]; n$ b7 i  I) N! z6 b/ a  k. \: D9 a( g+ w
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
% B. a3 g: X' R& x1 R三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
9 O* [$ q" H. P' F2 B( b  E$ [你係老竇,會唔會出行力,打個仔?
7 Y; w. [0 T6 d4 c) s% g- Y7 ^" e, A. I1 \- O6 _4 L
不過當時蕭遠山真係老
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:59 PM:
/ y' P1 ^1 P3 C$ F
% S" Z  ^- o# {0 |. k3 `你係老竇,會唔會出行力,打個仔?
4 j! {3 t0 V' \0 s# S( Q7 F! ]4 ^% d+ F7 C, H0 Q
不過當時蕭遠山真係老
6 g% j( @: [8 L2 }$ Z8 i
阿仔都有食力架 , 佢分唔出咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 22:48:2 n) j# w0 w5 n
9 x, q5 V: L- A! W# {
不老的傳說 潘迎紫
3 m% D% `7 r& [+ b; @" u我靚仔果陣好鍾意佢,而家點呢?6 c% K; w$ P2 J: ]- I1 J' W0 y

: h  M$ D6 R7 s# t2 k+ k2 l/ }霧兩梨花針
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。