<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 14:45:6 j7 t. k' x, q5 q4 |
& e) Y3 y6 w  R" s1 x: Y0 q% p
文雪儀如何???
' V% j; E9 T5 g- c, D溫清清
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:45 PM:
4 J( |$ A( f  ~1 M* u$ u$ t# {: F' t2 P3 o
無問題,我中意七公,為食伯伯,劉丹演得最好!
% L8 ]) s3 N$ Z* o6 W. _8 W9 }睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:47 PM:
  {& e* i/ H2 k* `* ?; e6 ?3 y# R- U) U; R0 w
溫清清
8 }- j/ t* j" D做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:46 PM:3 k4 d7 Q7 G0 ~7 I! ^
  z; z1 H- |; H7 h  {9 B7 J
不如咁 , up下電視板有咩角色最好丫
3 d+ T' z% X- E/ x$ ~4 e; c射雕?好呀,郭靖黃蓉我一定係黃日華同翁美玲,七公劉丹,周伯通揀硬秦煌,黃藥師我揀曾江,歐陽峰我揀朱鐵和
Originally posted by toro at 2007-5-26 14:42:% ?  ]2 {# z2 T% K" }6 B' A

: h5 W" O' P1 \$ f* B2 [* I6 G7 X記得4個,陳玄風、梅超風、陸乘風同馮默風
8 V- ?; B. U5 g+ D' B" S5 q4 E陳,梅,曲(傻姑老豆),陸..............有個姓武..............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:47 PM:2 O' y; @7 \9 s1 x! D  [
8 a" i0 Y) [: }( e) s
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
9 q/ ^8 D7 k% X: W8 Z有霸氣,但我會中意曾江多dddd,狂態贏叉燒炳少少
電視我唔講lu, byebye
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:: M! u/ n- w- `4 R) x
) d. Z% _; N7 v# X# \: R6 c唔講拉 , 番黎拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:49 PM:' t; H" y1 I' Q0 q. j$ B1 `1 C: ]

6 I2 d+ S$ s6 S; C做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
. J5 I, ?' U6 H& x1 W' P9 f
吳美「行」好似演過溫清清?江華做夏雪宜嗰套?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:/ G$ K6 ?0 V* {2 t. y7 D9 C9 j
# `/ Z! @; w' v0 T睇過小說多數憎電視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。