<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 07:31 PM:
) p$ V" |2 t; M: b8 `& g
7 ]5 y( t' B$ t, H# y& l& T謝遜早年係慘,但最後可以大切大悟,...
! [& f. I, u0 @2 q
你揭曉左幾多過五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:12 PM:
% Q: X$ s, D( U
! `; G- }6 D( N& t8 Z3 J) n3 p  B你揭曉左幾多過五甲 ...
0 L$ }- f* P. Q# \: o9 R
無左件事
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:14 PM:
9 `2 W3 W0 w$ n' b, {1 O) r# o5 {$ P
無左件事
2 [1 b. [# ^7 q& F
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子 , 搞到變左 ... 己經好慘* [/ C8 _, X# ?# o
我今日訓訓下 , 原來最尾一幕都好慘 ...: _$ M  N) O" B
認番自己心存感激既觀音姐姐 , 原來係段正淳老婆
: x7 x: D2 C% _8 x解毒後 , 觀音姐姐死前講野對佢充滿厭惡性 , 對佢一定好大打擊
8 |( N( t; ?2 b4 n9 {新既親生仔又唔認佢 ... 我唔太認得用佢報復段正淳果段 , 佢知唔知
) T( F$ B# {9 s. \) ?6 Q如果知 , 我唸佢當時都崩潰得7788 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:23 PM:
4 p4 f1 ~+ F; ?, ~+ t3 @. N' ]( R2 H
我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子...
! }" m) w6 \3 Y8 B$ J# }
又一個我唔厭惡嘅反派
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:28 PM:
$ @$ F1 ?) G, z( D, ]
/ d% E! f$ N, |! r0 ^% Q- y又一個我唔厭惡嘅反派
6 b2 ]# @" c8 c' p
我話佢係慘人五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:29 PM:9 N5 E, `" ]) v; x7 U- P' Z
/ ~) n* U' l- G9 o+ c$ X1 y
我話佢係慘人五甲 ...
6 G& u- a, A$ z
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:32 PM:$ C& W9 b1 K9 a! k5 G1 S! a
" B. y" L4 d; f2 ]* W
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
( f' K& @) D( Q佢自己揀咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:34 PM:3 Y8 U7 C& @# _. N' c! d5 M

+ K4 [9 d8 c& `1 O+ h% @佢自己揀咩???
2 h$ V! E4 A# ]9 E! `& r7 |) Q佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:36 PM:6 o% h* `+ v; G0 v4 @  w" x% H

" T( a) ~! E# r& O佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
0 q" p7 p1 n5 M6 p" F
佢係正派度混 , 恐怕未成神功己經釘左 ...
+ j! N; o, f7 ?2 E你唸下 , 橋峰會以為正淳係帶頭大哥 ,
! ]' t! R$ S& r6 k, W# g證明果時大理王室己經同正派好好 , 王室屈佢兩野 ,' f7 _5 V' w3 I
佢都立即死得 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 20:10:( S% t7 W7 A8 o0 l2 a4 }
% O2 u( J* |3 j$ \
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=12#pid2155847
3 Q6 P8 g/ d) g# |) z/ B* b3 i5 K
月入3萬就養得起我 ... ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。