<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:40 AM:
1 a' e% W& s8 M! p6 M今晚傾咩好?
) F+ ^6 {7 ?  _. e奸而唔憎人乞之角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:
( A: [, k, [% \) g1 V3 [9 p( V5 u
# ?& X* c! a4 j$ m3 g% l' e/ [奸而唔憎人乞之角
: p  @2 s! `7 ^" y0 T2 V
任我行算嘛?
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:45 AM:* w8 t2 r% L' S

1 @( F5 m/ |1 [: [' |/ U任我行算嘛?
/ z- X% v2 `& _5 b0 j- ^1 g佢d惡爺本質我唔 like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:44 AM:' D7 Z* Y* E8 P
3 M! U; R/ O; f. j1 Z' L
奸而唔憎人乞之角
5 A+ K2 t' d' H' ~7 S2 ]" C3 M
呀!仲有金輪法王
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:47 AM:
, h7 g# _& E' C* Y2 l
. J0 r  Y$ O1 n; r  m( ^佢d惡爺本質我唔 like
/ ~% H6 ?. V. [% y9 ]殷天正?
Originally posted by toro at 2007-5-27 00:45:
! _+ U  R2 P0 Z! @/ P7 n- F
. m6 s' t( g1 |1 E2 [3 t任我行算嘛?
+ n$ t4 O& {/ {- O" O! V
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:47 AM:
) m0 C) T  E: C( ?, c. }" e: {. c9 s0 \
呀!仲有金輪法王
* `3 ]/ X+ K7 t5 ]( m對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 12:50 AM:
. i, V% h5 Z& @9 i1 J2 N1 B5 W9 S6 @6 b* [8 E; C( O9 H
甘仔想講正派但又唔會(例如)好似張無忌拖泥帶水,或小龍女咁無知地攪串晒d party乞人憎??
- m- f5 C* D. o5 A. p  \有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:52 AM:" I! w8 `9 |  L: @
4 [! n# k; p& j( J) z# W% N
對 , 佢果句 "原來中原武林唔守1by1規舉" 超正
7 L) r5 n  |6 ^. w4 [* S
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:56 AM:
4 O) f" C' o) @$ q+ {: w# r  ~7 d8 h# U# S8 k
「單打獨鬥老僧誰也不懼」
3 v7 {# G9 w& m# u# U, [9 p兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。