<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:55 AM:
* n/ f( \$ `& O6 |# l% ]% h; E9 F: ?+ b2 a& b  x
有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
) j; H0 m. ]+ h6 O因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:58 AM:& o0 Q9 E* a: p; d( `3 J. R3 {6 S) _
. d  h6 p  Y2 q" N( Y& Z" O0 t4 G
兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
4 o, z3 W; n0 j" P
立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:58 AM:0 `7 A( d+ e; z5 Z( o; K) w' i9 p7 z
7 |1 D" m# p( x7 V+ z2 R3 Z
因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
. L9 _( w4 I, Z0 s& D+ R- C咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00 AM:% T0 [. q& p0 m* s/ Q
0 p3 C7 ^% i) @0 ]" _) ?
2 M6 }" T0 E5 H- o4 n5 g4 n! ]公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:0 G- L5 }4 e3 z$ Q" |0 N
- j" O0 [  Z# |9 e& R4 L0 G
咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
- s' N2 K! T3 J2 `
可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:04 AM:' N' L  z' F8 a( `# a& a
* f+ n7 [* k/ T0 [5 f: w+ _
可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
* d7 B* r) c5 j; z, z& Z% D# I
miss系av始祖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:; T1 q) M. Q( S8 e$ |( f5 ~* k
3 j- b. R: R! j- G1 O5 d9 ]
公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
7 E9 n; b# R. R
公孫止?
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:06 AM:
6 w  S$ T/ u+ r
7 d) s) }  h- ^% g$ S" i8 A8 ~; n公孫止?
: r7 Q; }5 @. u& o* @4 M係呀
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00:
+ X& X. h7 \1 j1 y# [: `6 B  N3 z3 y' r& c6 v, m
! {7 `1 l4 ?6 G) s佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,3 V2 L6 _/ U0 X. n
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,: V4 [3 s; j3 H
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.
* \$ W' \' z' |( `8 i' B! @* m8 o: d9 D( w+ {+ y1 v
唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:07 AM:
- C: J/ C1 m! q# t+ q+ g2 A) j  V+ a- l  U* f. @" c' ]
係呀
) K+ @* r" t, s! n9 y唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。