<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:38:
9 W- @) J! N3 U' W0 P  L
* @/ A  p% S  B5 \5 I; a楊過一路好似唔太知佢中意自己
5 [5 H/ G: c, q) i
佢係唔知自己放電果種,
9 f! ^' h0 d+ U/ j. X" r# {6 N! [自己缺乏愛,不經意要撩人,+ l$ W- n9 K, B9 w' A
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,2 D& v/ N4 K* g* B
綠萼仲釘埋佢先知自己衰,0 i. e, C" s2 f7 b
% Y' @& V3 R+ Y2 h- h
後尾學我戴面具.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:43 AM:
8 Z, u7 d) n; y6 e8 e7 q; \. ]4 K  H( X( E. k1 T9 k
佢係唔知自己放電果種,
! r6 P- N, P7 |' ?自己缺乏愛,不經意要撩人,' t4 K$ F# a4 M) e9 V% ^1 F9 R  t0 W
程瑛同無雙就咁變咗老姑婆,
0 ~& e5 m: K. C8 M4 k" J綠萼仲釘埋佢先知自己衰,; c* @5 t" ^/ j' }5 }' ^% `* m6 I3 s

7 \/ r, m3 x; x# [7 _2 O後尾學我戴面具.
& C7 c$ ]3 ^) M. F. v
太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:41 AM:6 w- P- R* R' R
& c) j+ F! Y5 ~+ X. ~+ i
溝女王一句「我為你手指痛」就得到少女心,靚仔真係無得講
8 @6 N! M% x9 q) Y
我e+有d想自殺
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:46:
+ m7 g% _1 R) O) E) g
8 c% b) n: {* Y1 |& j9 y. Z7 U太靚仔,無計(唔索性毀容呢呵?)
! A: q6 G& N% ^8 L' U: ?
驚十六年之約姑姑唔認得.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46:) Q/ _* [; j& Z. P9 l
' O4 F- N7 _6 e) U3 a& x! M6 V; T
我e+有d想自殺
$ X5 p0 U, n* U, b
去死啦
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:46 AM:
3 A' j4 K2 w. D3 p
' Y: h% ~# Y& C6 @5 I2 h我e+有d想自殺
2 d  b7 L2 X' e* f9 w% Q: n9 g: J8 B唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:48 AM:0 w0 L% L0 [. l2 w: `9 f
# j* s6 W6 H) E6 U0 @
十六年之約姑姑唔認得.
% ?3 P6 h4 v* s/ ^2 E黃蓉點得佢透
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49 AM:
+ b3 _! v2 g1 s) Z; Y# `; G5 v0 f, x# \1 T( ]
唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
5 }4 F+ j* N- V8 r  Z5 i
可能係蒙古咁先叫靚仔呢
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49:
2 [7 }1 ]3 h6 ?
7 G: Y9 E; \' o" I3 h+ p唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
0 C9 H. A+ v9 B# ]8 ?# z7 M
睇電視班人要睇靚麻.- J/ [) ~. |4 c9 z
6 a) o9 ?% f& W8 J' G  O
其實郭靖唔叫醜,方面大耳,普普通通
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:50 AM:
" k- Y; z' s3 D8 ?$ r: @
$ p. X" t0 K( {$ R6 h; S& u$ D可能係蒙古咁先叫靚仔呢
4 l  w* K( H$ A5 m0 K
所以華箏咁冧?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。