<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:27 PM:
& v3 w5 J6 v1 J5 h, Q" E
: W1 u$ _  K/ A* O7 ]蕭遠山同慕容博勁過另外兩件,而兩人平手,但仔就蕭峰勁好多
- Q, m! U' N$ S0 P5 ]延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:29 PM:/ `8 Z* {' r' X2 v, e. B) O
: f' U9 S; }# k7 r1 E9 c1 j! D4 V
延慶兄 佢好似試過同峰兄打成平手 ... 唔係咩???
7 R0 ], B$ C& v! k. P6 N' B8 N( V係,但蕭遠山係強過蕭峰
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:30 PM:
) y. L- c; ^, B) ~
% L2 ?, F* [: l  G7 T係,但蕭遠山係強過蕭峰
6 i2 \8 j0 Q; W) \2 h: G) a! i唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:
6 e6 J' w6 `. B$ n$ S
: n. r$ Z4 o9 u; J. k唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
5 s4 `2 x. a2 q: n
幾時,我可以查下書
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:32 PM:  d* M1 ]! p9 R8 K

8 b' h! T& g$ V1 L. H6 X唔係喎 蕭遠山又同蕭峰平手喎
! H; a6 c; C8 z" |
天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:38 PM:
5 }7 H, }3 L+ t. d9 r1 b
/ E# `- g. `8 R# R; }天龍 有 蕭氏 , 神雕 有 耶律氏 ... 契丹兩大姓玩晒
% ?% V8 X# \5 F; @( ?8 z+ V蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:49 PM:
* ^4 _- ]. ^( ?
9 L. r* U# [4 A2 j, K  e# n蕭遠山响少林偷學幾套少林絕技,應該勁過阿仔
  m$ E) t( v2 J# a5 a1 B7 l
有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青& f! _1 \! W! S
三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 11:53 PM:" L' d1 h$ B$ S7 H

! ]+ j3 w: B, U# |3 p4 r; C有一次佢地打完後 , 阿仔話 : 我有樣野比你優勝 , 就我比你年青
" O$ i: w$ R5 N$ F三年後等你力揭之時 , 我可以搵你佈仇
; d0 F8 u' n+ b& _2 `( T9 }你係老竇,會唔會出行力,打個仔?+ s0 E  b8 ^9 i0 l7 v2 M
# x+ K( F- o# p
不過當時蕭遠山真係老
Originally posted by toro at 2007-5-26 11:59 PM:7 b" K" M7 \! e2 X
' l  o# L2 F% B% \6 M) J7 f4 }* U! s
你係老竇,會唔會出行力,打個仔?% `1 j4 S: g  b/ ]
& W5 b4 r8 T. |
不過當時蕭遠山真係老
% s$ m; m" a( ~9 W阿仔都有食力架 , 佢分唔出咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 22:48:
& ~0 P* ?0 K8 ^3 O2 c$ X  N; l/ m# G6 A, P- l
不老的傳說 潘迎紫
6 y. m" J; n, l; j+ i- v9 Z! O7 o
我靚仔果陣好鍾意佢,而家點呢?* ^$ _6 T( c" a2 G& a

4 p6 y& C. q! V+ P. `6 A霧兩梨花針
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。