<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖

流量少既網站可唔可以放廣告架?

除左google,yahoo同百度,重有邊度可以搵到廣告商?成人廣告都得
流量少就關門大吉啦!3 q3 q/ B- S1 O# t( h" d
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 09:52 PM:
3 o7 I, Z) m7 m流量少就關門大吉啦!3 r+ J% W. |; W8 x& i; Y
我玩開嘅網站就係流量少關閉了,我先過EF玩之嗎!
9 J1 c, E2 ?% i. ?5 K# T. i
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
終於搵到個叫bloggerads,不過要每日流量100,仲有冇其它??
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 10:05 PM:
$ G# ]6 n+ R! h. u+ U2 ]
+ p. o' [5 U9 {) {: V+ U6 F好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
% o/ O# P6 b6 T1 v& n" Y5 L
邊個先
Originally posted by 自由神 at 2007-6-3 10:09 PM:7 }; ], k$ a8 Q8 d' ?# u  j5 M6 i8 g

: p) G" w2 _/ P- U0 i邊個先
$ X  O) G, x0 J6 C" U7 i/ o, {Web字頭...; r' V# H; ~6 V# q3 _& K8 E: a
. Y2 a5 w- Q: ^' P- S) l
會唔會俾人話宣傳ga...: ]( Z1 n3 Q1 a2 L4 G

! V, F+ S  Q, B[ Last edited by J.T. on 2007-6-3 at 10:12 PM ]
版主 好叻咩?
靚仔娛
Originally posted by J.T. at 2007-6-3 22:05:
: u& [2 _* h( a' z2 a3 W+ P. ~* ]" g9 }' [
好彩我玩果個forum係香港七大論壇之一冇咁易執粒..小弟仲係版主tim...
' K: z5 b' e( N
我本應都係,可惜................2 C; l8 _* v. p" t) F( ]6 h
宜家又要打人工la
3 `& A, `5 w) T- ]+ q/ \- N3 ipm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-4 01:37 PM:! \; z5 O( d- X& u( y* a0 l4 {
版主 好叻咩?
' w& o0 G; Y' y7 f# {: d! ^, F
唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦, 又有無形壓力, 又要隨時給人挑剔, 甚至慘過上學罰留堂, 上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ 8 S, ]' ]/ g  |: \- q  P
做版主好在可以發展下自己所長, 可以做些自己興趣上的事情, 並為各位會員服務, 就好似做義工, 又有意義, 又開心lo~
, v% ?9 A4 v' e" a( O見到自己所打理的版塊, 得到會員的支持, 而d會員又玩得開心, 又可以表現下自己的才能, 又能夠與大家分享自己的事, 有時其實都唔錯ge...
* X, Z( p/ F0 q5 z我們為論壇工作只為興趣, 有時付出過也可能沒人知道呢...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:02:8 G. N2 r( f4 i: X  m' M+ i5 a

2 R7 N5 ?0 M3 \' ^6 K+ M9 J' f唔叻ga...其實做版主冇咩好, 又辛苦...
7 U0 O$ ^& ^- g
哈哈!lee句講得好岩啊!上班開OT, 仲要沒人工, 沒津貼, 沒福利~ # C* ^/ s* B1 Q5 ^4 G) ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。