<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:01 PM:" M  r- q; ^$ B
$ v1 {1 `2 w6 b! A' V/ x+ E) F
我本應都係,可惜................5 B, q/ C# E1 S1 I- J
宜家又要打人工la
0 n+ y$ A4 M& v# p& W; M# Ppm個網址比我丫,得閒過去吹吹水丫
# M# z4 K$ x8 Y- B& I& ^
EF好似冇pm功能ga wor...
$ V$ ]0 M5 ?- z" B; ?" k死la死la...真係好似宣傳咁wor...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:06:
) u, N' @+ R# ~" P, j* D- i5 R6 d' }, D5 n( E' W, Z
EF好似冇pm功能ga wor...2 f/ s- o5 r+ Q6 J; Q  |1 M4 x
死la死la...真係好似宣傳咁wor...
# P9 Q1 `7 e7 ^: G' [; A3 }唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!
* n1 J6 z2 p8 X( N* `) P係喎岩岩試過原來係用唔到# e3 @% N+ r& h5 N: U
2 H% s- l7 ~. e" ^( @" E* I: s
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-4 02:08 PM:
2 L3 q; J8 B# z% s" r9 H& u3 h
# {/ n0 E2 ]  S( K唔係啊!!!有[ 發短消息 ]功能啊!!!!
7 R9 y; A( h9 e/ X4 K係喎岩岩試過原來係用唔到
- @: P! }* y, E2 y4 C2 g6 V; M5 z6 A0 Z% s5 N# L. a
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-4 at 02:11 PM ]
- X2 @  N8 u1 S- Q8 c6 Ahahaha4 |( [% o# j1 g! \$ ^, ~9 C
都話左...
Originally posted by J.T. at 2007-6-4 14:15:
% a6 r8 I0 Y4 H4 n$ w0 g1 i0 y
; R( k, t+ r5 l6 e7 W6 fhahaha9 a4 h9 ^9 ~) ?
都話左...
/ F+ y' T: @9 k/ G8 q
咁等我撞下啦!
" b+ U/ P' G& b# U+ r" M睇下撞唔撞到去你o個度啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 流量少既網站可唔可以放廣告架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。