<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖

我終於有 600 分喇~!!!!!!

哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
; k0 U2 r; U3 J, A4 o: y可以睇 d 相喇~!!!% [# w; z# F* G- V3 h' @" C
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:# h  X; P$ R; J0 R" L" ]0 l
哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
& o. b  q! s- }2 h" Y8 A, z0 a可以睇 d 相喇~!!!
# L/ d% S$ `! l; G咪夠分既海外會員加油喇~!!!
. U4 _) w4 ]4 Q" u8 P- e9 q
. B2 a- `  |/ U0 B% v
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic/ [  k; W; ]5 ?0 D+ s0 M% H
# _# u  Q9 b, Y! W5 R
落得乜野下場
* e8 y( G1 [% x6 s0 c, O+ e; Z% l1 X0 [
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
恭喜哂喎85
; X2 M7 `5 L0 g5 g7 q7 @我未有耐到600分,不過我會加加油* O! g1 }, U- K  p
我唔知點解阿B哥個老婆要受2年,不過我試過跟佢回POST就比你班版主扣分,所以我唔會再跟佢D回貼(見到佢好似見鬼咁........)
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:
: U. E8 y0 c) f9 P" c5 v哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!* ~3 l( }4 l* `$ {) \0 `
可以睇 d 相喇~!!!
+ R. H/ `$ O% A6 D6 H, {咪夠分既海外會員加油喇~!!!
6 S/ J. R) i+ a: l# e8 n& y
! i; p9 @+ z! y, P( V唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗% W+ j/ N; M; l+ h+ f' Q
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 12:18 AM:
# ^' d2 ~4 T2 K7 S
8 H- H. B' ^( ^" n3 n/ @- e
/ @8 d& l; |6 C) s- g) g6 _: N! ?Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
; w& j, {+ \8 z  A* n; w
8 M9 E# t" ?8 J7 }' y0 d落得乜野下場
  ]! c% ~2 K- W4 ~. B6 \, I3 v# M% E& F3 F' L
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
7 `# b, R3 P( ^: L# E, ]" _- ^我寻日就系见到拒出匿个 post,: T+ ?! K/ G/ E2 Q/ s7 G
结果咪加分咯~!!!+ g2 |7 H) z$ d" z
哈哈哈~吓得我吖~~~
$ @9 W! A  _& v0 h. e鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 12:30 AM:' N( F! M& b1 M7 z
恭喜哂喎85:clap...
4 A$ y' k9 L, A0 Y0 z6 a系度多谢你先~+ M- Q( ?% q5 ?
阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~
% Y0 k; p( ~: Q点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 12:34 AM:
( S% `+ Q7 }/ Q9 x8 M  l) M* S" j: m# W/ R

# U; ^, t' F3 o. c# u/ r唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗+ V3 J7 B1 W3 K7 |$ k4 W" \
9 _& f. [' J" ~( h好事黎既~起码个论坛 d 回复比较有水准 d 咯~
( ]: J3 h" s/ ?. B5 l慢慢黎喇~唔洗急既~我都努力左好耐先储到 600 分架~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 00:56:
" l5 ~, [' R% l$ W  Y; N9 t* Y: r& A) L9 z. y1 {7 Z
系度多谢你先~3 F1 i7 X: O) C
阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~1 ~% a1 P$ g- v4 m2 s! M
点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
, v5 c1 I. x9 D1 [, I" P
我少出貼丫嗎,你成日都出貼,不過我會努力!!!
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
恭喜晒..!!!  Q5 U: E; V" y! H5 |
# a( c4 E% P* Y5 B3 g/ ^4 I" y
( X7 l/ Q; b6 x/ l5 ]3 Q) R
我都唔知幾時先有咁多分+ M- U+ A; Y6 I+ u# X; n8 k  I
1 R; P& n  b4 n' y) \; @
註冊日期同分數唔match
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。