<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pigcat at 2007-8-5 01:13 AM:
1 s5 j- e( E6 m3 e% y4 p% l恭喜晒..!!!2 R& ^+ _5 D9 E

. b7 i% X4 b& w, g% ]' A
. ~: ?1 t. z7 k) S我都唔知幾時先有咁多分) M" t0 c6 @( A* V% ~' v7 ~4 u
' r8 Z7 Q0 _4 n) r
註冊日期同分數唔match
6 V# ^' i. l4 k' i% a* `( F你都有 435 喇嘛,如果你勤 d 回复+出 post 好快架咋~!!!
+ w- h8 }3 l  z$ B5 m4 k# y0 A/ [加油咯~!!!
Originally posted by andyandyandy at 2007-8-5 01:13 AM:$ c* x+ [" N+ k1 Y/ Z7 s
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
% ^  C: X9 }0 S# R) r; p
慢慢黎咯,匿度有边个会员唔系由零开始架?!
7 n! {9 e1 X. u肯付出既话总有一日一定有回报既~~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:53 AM:: P, U1 m* v' R: }  L
1 g5 F/ O/ K' A2 T) X
我寻日就系见到拒出匿个 post," H" B, [; D4 J# ^
结果咪加分咯~!!!
+ }2 v1 {; O2 B. p哈哈哈~吓得我吖~~~
- G( E* c6 c. D$ n! v8 y0 W3 V鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
( {/ E% J! P- ?& o7 T; u/ J& v
8 d( p: \! d# W0 E/ k最精華既部份你竟然冇留意 ?
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 02:11 AM:
7 \; A) C" @9 P9 O
( T6 m+ h+ z* E' R, L8 _9 A( X- W% c- W; Z
最精華既部份你竟然冇留意 ?
8 C; v1 ~) c1 a: e' r5 ?6 M你唔系话他俾人扣左 2000 分果度系最精華既部份啊嘛?!!. S- f3 W" F) \3 J9 b2 q0 R& d
甘我捻我无阿甘生甘 “受欢迎” 会得罪你地呱~& B, @" M8 E1 z% Q; m# q
5 n( ~9 ^8 U* |9 B8 N
[ Last edited by Maxson85 on 2007-8-5 at 12:37 PM ]
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 00:34:" s% z& c/ e+ k* M1 W& [

* f- V! k; `0 g( u8 F- {
. X# r0 N/ E) P/ D( B0 L0 V唉......我都想快點有600分但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗2 r+ ?6 B6 K! y0 W
% f) n% [+ L4 Q8 S自相矛盾
Originally posted by wer at 2007-8-5 02:07 PM:
- \5 I! Z. P" ]- B
% p) R6 d  `" T9 l自相矛盾
# o, x. c) |. A& o# r3 b! Y哈哈~甘人地有志气吖嘛~
5 l0 O/ l. U+ q/ d: @0 v有时唔回复好过果 d 敷衍既回复~~
恭喜哂wor^^
2 ]& e  u' \. z' v" [9 f8 x8 JMaxson85(我認得你ga,雖然少跟你說話)4 K2 x8 l9 q) N7 [
不過呢~
/ S# u8 B' c/ {/ @0 h  A我就覺得如果真係想down片的話,過600分都唔夠
& |( }: m& @6 E, `, R再者,有心在這裡搵相,600分一日真係唔夠down
& F5 ^+ u9 b: ^, N. f/ w# d; W不過有志者事竟成,係度玩耐d,d分自然夠^^
恭喜哂~!~!~!
Originally posted by sakura310 at 2007-8-5 06:09 PM:
# N, N/ B$ E2 [$ K! y8 a恭喜哂wor^^: ?# v" b0 Q$ x6 Y" n/ c6 W
Maxson85(我認得你ga,雖...
2 a2 `. a$ \4 p
多谢晒~我都认得你~哈哈哈~~
! r* @" G7 x/ L. E甘 Sakura 你又讲得好岩既,. b+ C1 L3 ?* i' d7 O
要 down 匿度 d 野 600分真系唔够洗。。。4 _0 }, @$ v7 h: _7 q
好似香港 d 人工甘,多多都唔够洗~~+ E. X/ C' J3 R. A( |
所以我会 set 个短程目标先,1000 分喇~~!!
# J& @  G: p$ t+ K(到时又开多个《我終於有 1000 分喇~!!!!!!》 post 呃分先~
恭喜晒...~~~4 s. Q& L) J9 ]5 o; Z2 M
邁向第二次六百分進發~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。