<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖

我終於有 600 分喇~!!!!!!

哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
9 J' C/ J" {7 r& }可以睇 d 相喇~!!!
" N7 d. t# N7 u: h& P5 c咪夠分既海外會員加油喇~!!!
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:
" c$ `3 k# i7 |; I+ M7 q哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
$ t& I( t6 L3 m5 V6 R" j. r可以睇 d 相喇~!!!/ W. p, r4 |: H' S3 ^( _
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
9 V$ @: b& r  p2 ?8 t1 i. j& ]% l' P2 U2 ?
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic
( p" i" \+ _7 u% X/ d
( D3 H: x7 ~# d% i$ W) L落得乜野下場 5 [& Q6 p2 f) a: C
3 x2 ]6 S; [/ _8 v! ?* ~6 B
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
恭喜哂喎850 L* y! l/ p, M$ c" m
我未有耐到600分,不過我會加加油3 I' p7 J4 x& S7 @9 W
我唔知點解阿B哥個老婆要受2年,不過我試過跟佢回POST就比你班版主扣分,所以我唔會再跟佢D回貼(見到佢好似見鬼咁........)
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:15 AM:; B: d# D/ g) k. C8 x7 e$ h
哈哈哈哈哈哈~我終於有 600 分喇~!!!!!!
+ P3 J3 S# E5 u& ?+ }1 e: ~% S可以睇 d 相喇~!!!* w" D/ e7 i9 |. {7 C
咪夠分既海外會員加油喇~!!!
8 t4 P) ]$ P: R  s: l4 }

- }/ H5 b; @% m7 F; V5 z, P唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗, [. q0 y0 s8 [; |+ j; k
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 12:18 AM:6 p  b: P; T1 g* W% E2 E
, r: p% ^2 T) F: L; \
8 j$ z7 L% }! ^1 V) y! [
Maxson ~ 你.....知唔知尋日有人開左個同你類似既Topic/ E* W9 B7 W1 w2 L

# n4 F! P. z( [) m/ ]5 C$ N落得乜野下場
  ]+ b3 K# [& f# I. k5 n
+ S, D* ]0 g8 W3 E1 Nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=157876
: |4 G- r- C; T; I* x8 h我寻日就系见到拒出匿个 post,
4 H% N; G7 ^; d/ d6 I1 J结果咪加分咯~!!!
) d1 T) A, y" b哈哈哈~吓得我吖~~~4 c# I+ m$ u. i& B
鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-5 12:30 AM:; u8 r2 Q) @2 k8 i& h! w: L
恭喜哂喎85:clap...
, |/ s4 d- [8 ]- [. a
系度多谢你先~
3 r. h- h% S! f7 j" d2 y6 f2 F阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~+ p+ w7 u7 Z$ z8 A0 ]
点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 12:34 AM:
" D8 _( ~2 l7 d- o! Z. D3 U
6 |- U2 ^1 `$ M; ]* k
' E9 T, \  o+ E* \/ n0 H6 P唉......我都想快點有600分,但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗* T9 V4 `. E' |2 i7 L
- h4 f6 U( P" P# l$ L1 `好事黎既~起码个论坛 d 回复比较有水准 d 咯~
0 i8 r  G3 \/ T6 t# }" l6 B' `慢慢黎喇~唔洗急既~我都努力左好耐先储到 600 分架~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 00:56:0 t8 r" X6 [" v8 I; k) y" b  h( I
  n, [# p  ?; E/ c9 {2 a
系度多谢你先~5 }, W/ `- O5 m1 |$ y. r( q
阿勇勇~我仲以为你会快过我储到 600 分添~
6 D( P! V& S; {" s  a9 h; c' B7 {5 H点都好喇,加油、努力、加油、努力~~~
+ G# [* x6 h; }  B" m1 `
我少出貼丫嗎,你成日都出貼,不過我會努力!!!
我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
恭喜晒..!!!
) E5 r$ r3 t) P9 d8 k0 O2 ?3 D  f' }. N
) ?) Z, x# t0 {1 G4 {2 q8 `+ u
我都唔知幾時先有咁多分
  ]  @* r3 v, s8 `
$ l5 q0 O" R9 f' L6 Y註冊日期同分數唔match
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。