<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pigcat at 2007-8-5 01:13 AM:
% f/ X* d6 U* l恭喜晒..!!!
2 I% b/ p# s4 g4 y2 {' k5 M8 U, k6 ^, u) g/ p
& C" m* ^9 w% m# K' t# a. U
我都唔知幾時先有咁多分, A% b2 f+ ~; g6 k

- e5 p6 |* ^& W4 i註冊日期同分數唔match
* T" i- U/ M6 Q- v% L你都有 435 喇嘛,如果你勤 d 回复+出 post 好快架咋~!!!
  U6 ?! Q( z$ w, }; |4 \. h加油咯~!!!
Originally posted by andyandyandy at 2007-8-5 01:13 AM:
- d4 p- M5 I* \. u' _" O% P. k我得30分,不過我到幾多分都未必post出來.
, n+ O. H+ Z; a! E2 V! H" N
慢慢黎咯,匿度有边个会员唔系由零开始架?!5 G" g' K" ^! j% z" K$ }9 `3 m
肯付出既话总有一日一定有回报既~~
Originally posted by Maxson85 at 2007-8-5 12:53 AM:6 U8 _( ~. H, ?+ }1 H4 Q

3 j( I, l: r9 X' N( ]我寻日就系见到拒出匿个 post,
- ~2 e' V7 o* k7 C$ {- L$ ~. l3 A结果咪加分咯~!!!
; w% `9 r5 Z* Z" d哈哈哈~吓得我吖~~~
- Q& g0 d. o# N鸡鸡你好鬼衰既喈~!!!系都要吓吓我先得安乐既~~
" R' d8 t% K5 H, R
  W) Y% w8 p4 O1 D: }$ `最精華既部份你竟然冇留意 ?
Originally posted by ckyckk at 2007-8-5 02:11 AM:2 l5 B' B8 Q' i* Y4 S
( \3 E9 h* R2 v

$ J- S& x( R  u! Z3 z# t+ F最精華既部份你竟然冇留意 ?
+ V+ y' k, q& K* i! B" ^你唔系话他俾人扣左 2000 分果度系最精華既部份啊嘛?!!
; G# d3 W) O& J5 c. |; W- \5 T甘我捻我无阿甘生甘 “受欢迎” 会得罪你地呱~' W- @8 W- F& M  m6 A8 q) a

8 }9 d! \' c* L" K( W[ Last edited by Maxson85 on 2007-8-5 at 12:37 PM ]
Originally posted by eric911 at 2007-8-5 00:34:
7 }1 O  }6 E: g6 C6 G: W
' ]( q+ @/ B2 h" q7 r3 c
) o! i& D5 m( k1 x5 h7 e唉......我都想快點有600分但又唔想post啲無聊野,亦唔想係又覆唔係又覆,所以依家得咁少分﹗
& f% ]* x0 c  p$ p# ^  X0 @# @
3 p, E0 E0 C) q
自相矛盾
Originally posted by wer at 2007-8-5 02:07 PM:
1 A  t+ U1 E9 Q- D9 o
' V3 c6 x) ]0 z( a自相矛盾
3 b( N; p3 J+ D3 U哈哈~甘人地有志气吖嘛~
6 D$ G* f# `( u' O# x- q有时唔回复好过果 d 敷衍既回复~~
恭喜哂wor^^, S! i( s, r8 e3 \. v2 ^3 w  t
Maxson85(我認得你ga,雖然少跟你說話)" B, ?; r' B6 v/ t/ R
不過呢~
8 y% O  `  E# n# t, M我就覺得如果真係想down片的話,過600分都唔夠' s  D- D2 O2 y; M5 i6 ~' i3 P
再者,有心在這裡搵相,600分一日真係唔夠down
" V0 {% l1 S6 ]) }) r/ b不過有志者事竟成,係度玩耐d,d分自然夠^^
恭喜哂~!~!~!
Originally posted by sakura310 at 2007-8-5 06:09 PM:
/ H8 _9 Q- T# g% N5 B, L恭喜哂wor^^
/ X, {2 I0 {$ b& O. M1 {/ uMaxson85(我認得你ga,雖...
/ ?, K7 J) t; ~0 ]
多谢晒~我都认得你~哈哈哈~~5 O1 L+ u3 H' E; a  D, G
甘 Sakura 你又讲得好岩既,
% y+ K: V5 j7 Z+ j7 j. ?要 down 匿度 d 野 600分真系唔够洗。。。3 _9 i+ e4 b) f% R7 N9 K1 V5 E. K. w
好似香港 d 人工甘,多多都唔够洗~~
, L) ^2 u" _" L+ d0 }( l所以我会 set 个短程目标先,1000 分喇~~!!. F& y$ |; A) v& A9 H
(到时又开多个《我終於有 1000 分喇~!!!!!!》 post 呃分先~
恭喜晒...~~~( d# x/ J! d9 ^3 s9 T
邁向第二次六百分進發~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我終於有 600 分喇~!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。