<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷
; P4 m. y$ l2 y不過當時條仔o係佢後面無遠
. a/ g# H+ w7 M8 `0 H/ a我問個女仔有無事,佢搖搖頭: B0 m* w( W" o# _6 }) x
咁我就走啦!當時我得15歲" u6 B9 l+ [9 K0 n& x7 H- P2 ]0 A5 n
個男仔係飛飛地% H2 |0 _' B9 ?; S1 K( x4 b$ ?
番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:
4 u7 v. ^' w; }5 y2 j- O6 c我都試過類似經歷6 K8 v! {  x; `" @! M) w* R
不過當時條仔o係佢...
" h1 L; h% M* Z$ O3 A, H如果甘既清況2 j0 @$ l% R) G6 N0 Q
我多數唔理
+ F/ R+ H) D$ Y因為條仔都係後面
. _0 p; l( h7 R除非你識打兩手9 F& @3 P! \/ X8 W1 n
重要面對佢有可能吹到雞出來既清況
3 q$ Y% A' C1 K8 |- E9 I先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:, w. f% n9 s4 u1 q  q
做得好$ d) b) o5 v1 ]$ X& X' D
比著我都會甘做
5 A( A% J4 P& s6 q無lala有個...
& h6 S  }& A# _$ D1 u

4 z# M( Z8 V3 |8 T* V5 j怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:
! W$ x( K6 D3 S" D/ e& N# P- x) I. C' L4 \3 T
如果甘既清況
5 ]+ o0 ~) V; N2 a7 Q( W! u# p. i我多數唔理
" Y$ u# ~' c* x7 t# P) W因為條仔都係後面
9 P* K+ B$ `" P) B+ G, R4 Q除非你識打兩手
, \; e4 G/ R& k! ?重要面對佢有可能吹到雞出來既清況
# ~4 x  V  M* i6 Z8 d. J先走到安慰佢
2 K4 T# s1 V3 O; d( o因為我見佢好痛苦咁坐左o係度6 n$ k( a/ Q! V2 a) ?' N' y
而個金毛飛就無理佢,食緊煙) d6 o% e: U( X; ^; }
打兩手?我果時得15歲咋
  g' I6 i2 m$ _2 _7 f- B1 |! U) t9 A打鬼咩........
4 q8 d" p' Q" T/ q+ j2 O, O不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:
. W3 `# w$ {5 T' C! L$ y" V# a  k. S
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度; e2 i( O* Y6 L$ }# {
而個金毛飛就無理佢,食緊煙
! B, E& ?8 d! h" |: K: B打兩手?我果時得15歲咋7 y+ B8 O5 `! ]/ I0 A, C
打鬼咩........
$ f0 Q6 w# G0 Q/ e% d6 [不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
2 i& M" ?$ h$ ?1 G3 V唔一定
" Z/ q, b: K# r: _4 D5 X  \可能你識柔道空手道: v( S) J; s5 J/ z/ j5 x
由細學到大
& g+ \0 U! Q- @甘就夠打; Z9 D# J, M1 ~9 c( V
不過見到甘都無謂搞事
" y) r! ?& _. G/ @1 s7 J多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:
! I" |, G9 V. A1 W1 }7 e, C' R
" V1 w5 z4 S% q9 g唔一定
8 F$ }1 w) u$ g5 y2 _. Q0 b( G可能你識柔道空手道# U  T) h8 \; i. t
由細學到大" a, P* R' K4 V1 @& C. ^; @! g$ G- S
甘就夠打2 [% n" S; o5 s7 T: U% w
不過見到甘都無謂搞事
5 y; s- N3 ]$ {多一事不如少一事
* T# g+ u# e& b* D2 \
無呀!咩功夫都無學過。/ h4 i- J- d" @
交就打過幾場
' x; y/ E6 g' z2 `' O+ |個女仔搖頭話無事啦!
$ l( a# h. V4 ]" W咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:& y; a' ~8 ]* {( }7 p
& s) W  s- ^5 B/ \7 Q: i3 Q$ O. a% s
無呀!咩功夫都無學過。: H( h* {8 m* {0 O7 L
交就打過幾場
# A: t5 B$ ^) ~個女仔搖頭話無事啦!
1 x, G+ X+ Z: @# C% [1 D; w: w咁我咪走囉
( [& }1 E& {' K, ^
唔係話你識9 ^" O( `9 P- _( ~' p" E
我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:5 E/ a. l  N& D9 v" T7 l

; C) L; V/ O  b& D5 w, i+ Q
" e) P: r8 ~, j$ l  T怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
  v1 d; z: e" P' r2 Q) y7 o
/ @/ M: v: O( h- h/ t又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
) `& L0 V8 p: h9 w  x6 f9 n, q8 g! U* t( {& ^' M
d差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:2 v' J( o: y+ A" t: u2 Y4 _

+ l- a$ B1 }, n* ]; R無呀!咩功夫都無學過。' O, X  x0 R) V! \, U8 \" C9 ]  Z
交就打過幾場
- d. E; u/ D- `- J+ @% w個女仔搖頭話無事啦!& C1 ~/ W, r  R
咁我咪走囉
/ _; _) m4 t6 `  q4 I( h

( B. C! g4 N" y4 [( p我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la
  b6 O4 I; D' k! B: K) p! B* s; ]' L0 a
之後走左佢又喊過,喊得仲勁...2 F/ y/ ^$ ~' y" g0 `' |# {$ \
15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:
/ w5 p0 a; D6 @) O$ h
. @4 N5 B9 V. S8 l# p
+ J$ }8 g' `1 W+ r3 w; U  N又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
/ E% m" t2 s: N% g+ t2 l7 C2 m0 A2 C+ M% Y) U" g
d差佬...ed情況靠唔住
1 i7 q4 h0 C( H: i& p) F
我覺得報警都無用
: ]: w- |# J- L8 w# h0 W  hd差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。