<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronald001120 at  12:30 PM:4 Z2 @4 o% \, R, h5 f' L+ U* L

6 v% j: R- m" \2 h, j* a# J( o我覺得報警都無用5 @% ^( M: w' w* a* n: X; v) Y
d差佬信唔過
  k# j  j! P1 P# i2 g
D差佬泥到審犯咁審到時佢傷多2錢重
Originally posted by wind69 at  07:28 AM:
2 c' x$ ^/ K' A4 y7 e3 [..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛....仲要o係舊咖啡灣
1 p1 V; S  |* `5 r9 d+ X
8 v7 m+ H( s, ?  e) Y2 n碰上一個正在哀鳴號哭ge 靚女.......  x4 q5 \( ~* P% i9 q. R
6 Z2 v1 g% t7 A) [7 `
真係唔好怪我無人情味!係咁多不合常理ge情況下,
7 j4 m7 T; T2 Z/ Y5 J- Z3 x- Z. y4 |# _* t3 w; y  R: x
我一定會乜都唔諗就報警,然後以高速離開現場... ! P0 h* v8 ]3 J# P/ f8 @/ W
5 f7 T2 e* K- G

x6 ?' I: F# i% ~, f8 F所以呢,樓主...你確實係一個好人。% n, x0 n7 q4 k9 O- \8 D6 \

1 t' b- W8 Y6 C7 @: Q但...當你提到她跟你們說7 J  s! V+ F- Z  Z" j5 L

: c: E5 n7 Z+ L3 h1 s, L9 N" P! n"你地如果見到個著白色衫既人你同佢講佢女朋友好掛住佢la 唔該"8 _0 N6 g& N5 x7 a7 N- ^

- U  o$ V; f4 J% f& i我真係打左個冷震囉
4 u1 l$ {2 ]% \( _+ D! U
' }  P* D* x$ c1 c9 ~  b6 p8 o笑L死我) ?! ^3 t* X! ^3 t  m

" d! r3 `! s+ o/ \1 j
5 |/ Z% B" |8 \7 t
0 j/ U* m% u# g& w) U) U* S2 v) r' C) I; v
x 1000
Originally posted by msv at  05:23 AM:! W, c' E3 `8 f0 g- }% ]
我17歲差2個月-.-''
8 S; T: o  b; X
1 E; d2 D. H4 r. S不過當識多個朋友都好既...不過真係好膽心,好想知道佢點樣/..\
8 `# ~" M% K* g, V1 Y% R6 j% b
% w0 H7 Q* i$ \$ ~* e你係學生黎架咁細個又幾英勇喎
七月講呢d野真係好恐怖呢......
好波  7月夠膽做呢d事
/ t9 F4 q0 o$ g: F0 j% x1 ]
Originally posted by wind69 at 2007-8-23 07:28 AM:
) q2 l! \6 t5 D0 E/ U0 Q3 z& N..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛.....
8 s- L2 @5 h3 }% l/ M你...唔好講鬼故啦 - t" h6 X: N2 {# a* K2 L' J
不過著白色衫咁多人, 見倒都唔知點問 0 y4 Y& D$ u& w
' R) E& O1 E1 S
樓主...冇卡片都可以寫低電話o既姐
6 |3 F+ L# Q9 D
1 I. S; T8 V! U如果佢唔係靚女, 你會唔會過去幫手架
. C/ w3 r/ c  F! b9 G  a心理學話靚女容易得到人地o既同情心同幫助架
唔係講笑,如果唔係7月我都可能去睇睇咩事# m+ y) E% z2 u& b
依家7月..你真係大膽=/=9 @& j2 i4 ]2 \6 v, n' A
俾我都走路-.-
good job, you just do the right thing that the men should do!!( o9 i, [0 |5 a$ {
不過你真係幾勇,因為如果她條仔殺出話你搞他條女,架都有得打,! V% P* \$ ], l# R  P5 E
好彩你有多幾個fd,又有單車,交腳都快D的,夜媽媽一個女仔實在太危險!3 `& Q& h: \; J( R4 [3 b0 @

( `4 i3 `4 t) m; A# z# c我都試過起MTR見到個問路得會考女生,去考英文oral,
$ B: b& f& G2 z8 _- g! i, N2 o她應該去柴灣考,不過她去左shau kei wan,就黎遲到添,
$ |! o% I, Q* E! M0 ?; P我拿拿聲幫她截taxi,仲問她有無錢,她話有,& z- F2 p% \/ F! y0 [5 g; f
不過個女仔又好似唔急咁,我仲急過她,真係唔知她考成點... .... n. ]" l- ~& \' y

6 I9 W& A( E& j3 s[ Last edited by 'nice' on 2007-8-23 at 04:37 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-23 03:52 PM:; c( J7 V0 w# E# y' B* a

8 U* a* p( M) ~* `7 W你...唔好講鬼故啦 ; y( X5 F6 Y0 ~
...
. a. ~, t, |; J; H: @, \
係ar
) {: Z4 `9 a4 J. H+ F0 A/ Q如果個樣好似果個8a 14歲女生甘4 ]5 d1 p& w+ o& H! G
一定好少人會幫佢
我想知果個係阿婆你會唔會幫?2 C& B7 `7 k& U: j; n
仲會唔會想識多個朋友?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。