<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷- H( A1 o7 m: y# c6 r& a+ k
不過當時條仔o係佢後面無遠7 u4 X0 ^1 c" i
我問個女仔有無事,佢搖搖頭
. E1 v+ Q0 c3 M$ I# k$ P咁我就走啦!當時我得15歲
0 O' H% _+ `* v( O/ R  f個男仔係飛飛地
" S& D2 o, D: R# B9 \番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:/ K5 ]2 X# Z# \
我都試過類似經歷
7 a7 ^( w4 i; |  }/ K不過當時條仔o係佢...
7 s- [& i# q6 {8 T
如果甘既清況
0 r" V$ Z( ^9 U& z) z1 j/ @2 m我多數唔理0 p  T$ \; K7 F% x0 t% A
因為條仔都係後面8 s& V* B: S) s0 u# a( Q
除非你識打兩手
  M& s1 y( z- k重要面對佢有可能吹到雞出來既清況9 y, i; ]2 t7 \2 ^9 L
先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:
( `3 x- l  j8 g* |% y5 l做得好' y4 i  j- }. z$ P6 @
比著我都會甘做
" P/ y8 T2 r  X9 g+ A5 s& z無lala有個...
" [2 w8 z& H8 o# R* d" M! b" B5 J0 h+ V  I! w; A
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:
/ d" J! Z' m3 ?+ B2 U  @: S3 G3 s" j! K, a) k& N
如果甘既清況
! U. R- v. {; S( K6 ]我多數唔理
* H. s: q: N. `; H- }( V1 Q因為條仔都係後面1 z/ j, P* e! p& R
除非你識打兩手: A3 i- {; I0 u9 Q" l
重要面對佢有可能吹到雞出來既清況
  K5 C/ W$ f( n6 T# [! F先走到安慰佢
9 l: _7 h) P) z( s5 O
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
0 X) B3 h5 _  N6 u% ]2 R6 e而個金毛飛就無理佢,食緊煙3 @1 ^9 b; x" E' m, |. i2 y- C: |  I
打兩手?我果時得15歲咋: P& ^/ [3 L  v
打鬼咩........
* Z+ ], U" k6 C8 V1 t& g不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:
, M' ~  y9 a) i. Q: J" f7 W$ D: U1 w9 V- w
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
/ ?9 N2 [% X7 L  {7 L. b1 k( F4 Y) Q而個金毛飛就無理佢,食緊煙$ ^) `, {8 E2 p: ]/ X  R, L; q0 O
打兩手?我果時得15歲咋, p& B& b* `- S1 d4 t
打鬼咩........" w7 ?6 v$ E$ R0 }
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
% z& R' \, d9 q& c1 K
唔一定
6 J7 H" V" i9 Q" w) y' ^9 o可能你識柔道空手道
( X& ]' t$ `- d由細學到大- o8 l9 p1 ?8 Y6 s3 r+ A+ E! I7 x
甘就夠打
% d8 @. A$ `7 y' p- E- r不過見到甘都無謂搞事+ i$ ~/ F7 g4 i" Y: m! ^
多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:! d0 c: B- J4 ?+ r3 A
; k: \9 t% B' H7 i6 n2 I& r4 ]
唔一定) N: B. {4 `9 [+ Y  b5 S3 O9 A" P7 R
可能你識柔道空手道
  s9 ~6 U8 k1 G$ A/ ^6 }8 B由細學到大
& @. {* @, P- \. H+ E甘就夠打
* S- q: ^+ c* N2 E/ B3 l不過見到甘都無謂搞事
& n+ K) ~9 o( [4 a  g" g多一事不如少一事
# w; l. N" V9 y7 S3 I9 V: x& e無呀!咩功夫都無學過。
! C2 l; @3 e5 Y交就打過幾場
$ s' x2 B0 ?' x& Z! R! g個女仔搖頭話無事啦!) H1 q, a0 h) K5 r3 ~6 B
咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:! c' ?! [, J/ z# t8 }* S% P2 W

+ q+ Z0 J: I$ L" n9 C8 ]無呀!咩功夫都無學過。
8 e' G9 ]- x7 Z+ \' l! ?8 I交就打過幾場3 O7 M$ S' @* ~; ~2 R) Y" F) a
個女仔搖頭話無事啦!
# I& a% ?) b2 P咁我咪走囉
# ^, z( k! B- I+ T: q. V
唔係話你識
1 o+ r$ c6 |# m7 Y. f3 \; ~$ ~我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:6 U+ u/ p! I1 a! o' _$ C0 j& h" j6 c

3 g) ]+ u& n/ k- \7 Y8 C0 z
7 i( ]: a0 ?; J* S, J5 M& f2 r) M怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
1 F8 Q6 w- u. _8 R* ?$ T

: k8 W6 e1 i% U- V' |1 C  a又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
5 s7 f( m3 i% n& Y; u
* j/ r6 {4 u# Qd差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:6 I* F, L( w8 A% M" J  n+ R
  r/ B! l* p. w  A& H! j8 ^
無呀!咩功夫都無學過。& j$ D) x3 U% {% X, _
交就打過幾場
2 @) q+ M) }- Y5 h5 X個女仔搖頭話無事啦!
5 P" J, n2 q3 A7 I' W咁我咪走囉
1 E& }) ?* j* B3 _" t
% g- s7 r8 u+ ]1 \+ p3 {我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la& U* t' u. f' H0 H1 j( T2 ]5 T, Q
) T" S, m# ]  s; [9 X
之後走左佢又喊過,喊得仲勁...
6 k/ V: I9 g& g- d9 y6 M( C15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:' G# g. u. s( u0 O" U

0 n, N: Y/ n$ _9 k  j+ K% t0 w4 {& S* T% T; l8 O  ]
又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
; W* A, ]1 I/ w3 |+ v2 \- G" |8 e3 \7 C: _2 M. D
d差佬...ed情況靠唔住
) x* `4 W8 l, o& f7 h
我覺得報警都無用, ^8 }- Z. k9 G
d差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。