<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronald001120 at  12:30 PM:, g; e* J1 a: e- M, C3 x2 H8 ~1 j
3 H8 G5 \- y9 h& A: |
我覺得報警都無用6 q; v- r% z1 c+ K4 N! J% \
d差佬信唔過
$ u. [9 y# }& c1 W# [
D差佬泥到審犯咁審到時佢傷多2錢重
Originally posted by wind69 at  07:28 AM:. s" e# d: r! _9 B+ k% v! t
..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛....仲要o係舊咖啡灣+ r5 O8 }  t5 V& ], ?# a: r

% E5 ]( W0 y, Z8 @" d, y7 f碰上一個正在哀鳴號哭ge 靚女.......5 ]- t. f! W) b' |' ?% N

* v' e, j' w5 S4 w真係唔好怪我無人情味!係咁多不合常理ge情況下,9 k' i( M4 Z2 x  K/ p

) h6 I& u0 T4 B' M& V* d3 g& U. [我一定會乜都唔諗就報警,然後以高速離開現場...
4 |$ c+ Y& s! g# C
0 k: ]$ @) K7 d! O, y% d
9 z2 N! I* t$ I3 W+ O所以呢,樓主...你確實係一個好人。% r1 ]3 b5 e1 `' ?2 h6 |
7 A) u' C$ s6 L- S% u
但...當你提到她跟你們說
! m" I1 X. ]  C9 a
! M/ H+ B4 O5 f% m  a* Y1 L"你地如果見到個著白色衫既人你同佢講佢女朋友好掛住佢la 唔該"+ Q2 p4 x, S7 l0 A" c8 O* b

% |* a" n4 E! E. V我真係打左個冷震囉
0 I1 r; G' ^$ t4 @  q$ `/ q1 c% c% s' D3 ?- r; X5 b
笑L死我
; ~% |! T& \8 ?8 j' O
; b/ t- t" e0 ?  t1 R
. j% Z% ^# u+ z' Q- f& g% h1 t7 c7 }7 s6 _9 J8 Z
& W) d2 Z' |) B3 _' c
x 1000
Originally posted by msv at  05:23 AM:7 X9 W; ~4 }5 @  f
我17歲差2個月-.-''
: |' b* u; o2 ~, }9 c" |6 Y0 x4 x: X! b/ N* w5 ?0 d
不過當識多個朋友都好既...不過真係好膽心,好想知道佢點樣/..\
$ j) f. H7 H+ [4 Q
7 S$ Q* b$ ^1 B你係學生黎架咁細個又幾英勇喎
七月講呢d野真係好恐怖呢......
好波  7月夠膽做呢d事
5 ^, \1 t* }% L/ }* I
Originally posted by wind69 at 2007-8-23 07:28 AM:
% c( @3 ~+ J1 d  m..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛.....
" G( i& i' E6 r' E8 U5 d; }你...唔好講鬼故啦 - P! d; S6 l/ I* t0 u1 J
不過著白色衫咁多人, 見倒都唔知點問
, W1 c0 f  b% W6 `) U, H# q  X6 i" ~$ Z% I0 S
樓主...冇卡片都可以寫低電話o既姐
- g6 j( q1 t# H3 D( F" H* @" N+ X7 P" {8 o( w% Y; a/ N
如果佢唔係靚女, 你會唔會過去幫手架
) x8 n4 I3 e1 }0 h$ |1 x% t/ a心理學話靚女容易得到人地o既同情心同幫助架
唔係講笑,如果唔係7月我都可能去睇睇咩事! N1 E9 V6 [3 Q& E" l0 P
依家7月..你真係大膽=/=6 A( \6 O  V* M2 K
俾我都走路-.-
good job, you just do the right thing that the men should do!!6 e1 X7 N, {9 I# [
不過你真係幾勇,因為如果她條仔殺出話你搞他條女,架都有得打,# }6 p! c2 K0 h8 ?) ~' `
好彩你有多幾個fd,又有單車,交腳都快D的,夜媽媽一個女仔實在太危險!
/ W  \9 Q7 n2 `6 b6 A& e' c" A& F( v6 L+ W) n, ]
我都試過起MTR見到個問路得會考女生,去考英文oral,
9 J. a% T2 M5 ^; J她應該去柴灣考,不過她去左shau kei wan,就黎遲到添,' g# c# \+ C! h# B* T
我拿拿聲幫她截taxi,仲問她有無錢,她話有,
, S3 v( v" A8 ]' M不過個女仔又好似唔急咁,我仲急過她,真係唔知她考成點... ...
% b0 ]4 H# q; b/ F/ B7 |9 V- Z$ f& c+ o6 B. k
[ Last edited by 'nice' on 2007-8-23 at 04:37 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-23 03:52 PM:
% ~* S  x* o; g1 H' Z4 D; `/ _+ Y0 p0 F# U5 y7 t
你...唔好講鬼故啦
  I) k+ @, d( K- ?- C...
! Q+ x( w4 Y) Y) z3 b係ar
! h8 V( \; ]/ U  R) G6 g$ y如果個樣好似果個8a 14歲女生甘
# d7 \; M1 k; }( e: f& Y# H, x一定好少人會幫佢
我想知果個係阿婆你會唔會幫?
1 d- P0 E. O0 F仲會唔會想識多個朋友?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。