<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:; ~, O8 i6 X* J, j
我覺得太細個
1 d6 g5 B3 C- Q" Q) o0 j  l3 l  C
你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:* m' L* _; U& }$ g; ^/ d9 u9 W* D! @- J) _

3 M( J$ A3 `6 Z6 Q3 E1 A, o, x5 {* Q. J
你講乜野呀?唔明
* o) N+ u% `, t. e% p% Y9 G
我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
/ c+ l) P, D5 u% C' w; F根本就唔係一個正常o既環境下成長
. }6 ~( I# t; c& E" D8 f佢同同齡o既小朋友有分別,
! W$ K$ R1 Q- {0 l, J1 f. e, a- y人人都係小學,中學,佢就大學
/ s! Q6 C5 D9 z) Z$ T可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑/ z! Y, [7 j% X3 D" P, z
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁
: W" t( c7 U- T" E' z) B佢就會更加自卑,
. z, L- @3 f% X( i* t# w而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年! X& }' Y; C: q7 X' S, X8 Y4 n
所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,
/ ?& H* L0 ?$ V" ~& ?太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!
2 F0 A0 o6 L( a' M& ]
2 L1 `' `, u  A: J% K$ s8 W4 R- O仲有,e個post應該貼係吹水區岩d
' o+ P; n  S2 S& Q& G, r/ O% B4 R) X& Y- S- J/ H& _# K
[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:
% Q$ ~5 h' B: H# B$ m" Z& F) ?. F1 p$ }1 w, W; Q

2 v& [% {7 P4 v1 ^, x/ u7 \5 s4 |你講乜野呀?唔明
  O6 b3 m- F  W$ b% ?
) F5 Y2 Z' s3 g/ d" f2 V
smae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
2 C6 t' u8 j% e, D* v9 P我覺得佢會小左份童真
  [3 M9 O9 G# S* B係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者
2 \3 c, X' ^. c4 c/ L5 ?9 n9 A  x, B) i" W  ^4 D$ _
你話佢條路唔正常
6 r+ A2 k1 ~9 W5 a0 w) d- W7 ?# x" b( b& f* i
但係我想講& d5 ]/ Q' b! E& Z

6 ~  ^+ M% t# e佢天生已經係唔正常% s4 z& j/ H+ H$ d- M/ ]7 ]4 \
/ D1 _8 O: g) |$ j# b
[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。