<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 13:07:
3 _! z2 P9 q( d4 D2 V. u, l我覺得身材重要d ... 不過我標準唔同你地喎~~
, y4 Z1 z2 L( \5 F/ ]

, ^  F5 Z. k, s6 M! P" u, a我地都明......
Yui is rock!!!
女人咪又係一個西8 S1 m5 M0 I1 U; j7 Q9 S
不過如果真係要揀
3 k" G) I& X* S9 B我揀樣8 O7 b& |9 d9 b3 }
如果條女36 24 36
* w( P# x, s" \  X! j" D1 @# ^黃夏惠樣% K8 g$ G! O* D1 d' X" j
你要唔要?
Originally posted by agogock at 2007-12-14 04:31 PM:; w3 `, ~) d  S, }
樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
6 {# @* J" I% b6 J; p7 \9 [/ T
咁唔通個樣殘左就離婚???
睇完各位既發表,& l8 }2 y2 m$ q2 P
我不禁諗左一下,
$ N1 G5 d4 x$ n  J5 A樓上各位有一d 係跟返題目答, 亦即係要樣or 要身材咁,
7 Q, o% y: Q, {$ a* T5 y亦有一d 表示唔會限制係外在度, 而會追求內在既善良or 學歷等等等,* P6 q3 s7 w* {0 F% |
但係好似無人將感情放入去考慮既清單入面咁...   K8 m! a- C+ Y# E% R: @1 ^* r
對於我自己黎講,
7 H, C5 I4 g+ c8 U  o2 o5 T除左一d 條件之外當然都會放埋感情呢個因素落去啦,
9 ~) t$ T: }2 Z4 H不過若果只係跟題目既,, F  |) K, u1 q0 O  X. B
咁就緊係揀樣啦
唔係樣定身材o既問題- A( N' }9 i" m, Y* Z
係你鍾意邊個, e0 d5 ?) v+ [9 d* H* n) ~8 o
8 z# N9 r- Z( |2 f# O( i3 e( w
唔通我地個個揀晒其中一個答案, 你就走去揀o個個咩
4 V6 G2 a) p- o% b+ M% a人地鍾意你係一件事, 你鍾唔鍾意人係另一件事
睇樣先~~
' p5 F3 S2 u- O; D1 \) H- v% O身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
Originally posted by head at 2007-12-14 07:59 PM:
3 @# a# R# Y9 u: f$ u  k睇樣先~~ 4 s2 f& t* ~) d# B4 Q. k8 |: V
身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
8 m* G% `/ H. ~4 m) u; F* I咁比件 李準基 你好無???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 20:03:
8 {7 E! u  J' C, T9 D& G
& e2 L" G& Q% l# ]4 `9 Z3 B咁比件 李準基 你好無???
1 g! T) U6 g( V: _6 E! ?) O
# y/ V+ E& f8 P  B) Z& u$ N% r3 O
我覺得李準基好樣衰架喎 - T, \4 a: ?8 y% |3 s- ~

Q; C5 C# e$ Q7 B9 F) F7 k! d比件劉心悠就差唔多
Originally posted by head at 2007-12-14 08:05 PM:. |6 @$ Y# \4 `6 t" i- C* \
8 f# p" d; w3 |" P/ E. t& F
( ^. ~, V) v- D  H' n: |4 U
我覺得李準基好樣衰架喎
5 S) p3 ~' o) j) u* W4 @# F/ n, i& F9 E  J* U
比件劉心悠就差唔多
+ @+ V6 N" H6 D+ _! D
e件呢???6 O8 c$ p" A' H. \
http://www.youtube.com/watch?v=yYnmEOO9PSw&feature=related
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。