<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
Originally posted by head at 2007-12-14 11:35 PM:( T9 `  g5 W1 O7 d
2 L- o! [, T$ o# Q) {

+ c  A, v, O" V/ j8 _) G/ B5 W! v
6 T4 ~' r, u. r3 {; X1 q$ Z8 y咪越講越離題喎
7 c8 M/ a0 H- L, ^' c: [: c" E
其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:37:
  p6 g* `3 @7 c( L5 G8 H
* Q( U2 S8 {; i1 k其實無論 未發育靚爆/身材火爆樣一般既幼齒定or阿姑 , 我都like
- u# w. C+ V* \, p$ u
" U# T% a8 p3 }" r# j& `" Z
變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:39 PM:: Q9 ^  [+ @2 K3 ^/ c' U+ q

* h! j' p! M- t1 \; A- N, y- N4 b3 X$ |/ E1 P+ Z" k+ E
變態>.<"
/ g0 ^/ Z# M9 O你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:41:
: p1 t3 E3 c$ T$ D* V3 |# h4 i5 v  f' c% O
你太心邪拉 , 我欣賞佢地咋~~
8 K0 Z& N5 @6 Q! l* C7 |$ w
- T. S" E# m( B! E( d6 M
好變態>.<"
Originally posted by head at 2007-12-14 11:44 PM:
- P, l2 a/ B8 S3 [( O
/ q8 w; Q2 b$ g. q. a9 c2 }* p! r8 r- A
好變態>.<"
9 y1 U9 e$ R0 Q" n
咁點先叫唔變態???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:47:  Z  W8 U) y4 ?5 V, T
! @7 h& i3 ~  u* Q$ m* E7 G$ \
咁點先叫唔變態???
! _3 @) r- p4 X9 E& X4 P9 T3 G# M2 V* k
我都唔知
我一定要大波大波大波大波大波
Originally posted by head at 2007-12-14 11:48 PM:
8 |( U; ~- i% b$ b7 M7 n2 N' F, \+ Y4 O

2 y+ s  N7 x' J1 M+ E我都唔知
+ `5 h9 d% M0 }3 E總結 : 男人就是變態的~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 23:54:  R2 P$ a1 V8 m& }  B6 f2 @

8 I) L  Y3 [, Q0 @總結 :  我愛章小慧是變態的~~
7 N. R, g" c3 @4 X. B% ^! n9 n+ f5 l' @
呵呵!!!!!
1 B) M! C, P4 G6 b$ I/ a. E; o原來我係變態的!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。