<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:
3 ]3 [. s" Z. m1 _& q
4 v: e5 a& o8 T3 d你同你父母期望,我諗都唔一樣啦,係咪?
2 }5 T1 p- ]4 ]6 [* K+ ]) [
6 V7 ~3 p$ c7 G& x: o錯!細時我阿媽話我懶過條蛇
; M5 E+ n" M0 D$ g; B2 O大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
Originally posted by QuiGonJinn at  03:32 AM:
* F# H! Y4 D% E6 o- N( P& C9 q( ?6 R$ U: R6 Z9 {
用阿仙奴做例子,唔係太多人會感同身受,應該用多啲fans嘅如menu or 車仔.
0 B8 W7 k4 ]3 m* ?+ z* z
6 a6 Z% U9 ^) i9 C7 @) g: K9 S% w" t
我係阿仙奴 fans , 長勝教練雲格萬歲 !! 亨利萬歲
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 02:32 AM:
5 D, g: E, g! D8 n8 ~8 E% v! H" @7 Q今日發生左一個意外....
- j: c3 D3 A" k" @. X- k8 M雖然我[colo...
* e7 O$ Q1 Q8 [% m- z& }% D$ U" A
8 _; D; p4 ~3 G: f我媽咪咁醒! 點會咁架 係未可能有d關鍵未埝到乍
結果我都沒看懂呢><; W% p/ t! _3 p% J
咁我覺得,如果係自己作出左一個決定
0 v6 i: T$ u; |6 G: P' N咁之後發生ge事就應該後悔0 r2 s6 g/ p" D
因為這是自己所選擇的路
6 v. X7 w6 N' B/ J揀左ge話,之後又後悔,那當初就不要揀啦~. f& Q4 O/ _1 j( Z2 l7 ]
既然揀了,就得相信自己所揀的正確的(當然沒人知道作出另一個選擇會怎樣)3 N5 x. o# }$ D- P+ F3 F
打起精神來吧~
Originally posted by sakura310 at  07:37 AM:
0 Y# v1 y. S: `. p( v" E$ q0 \) a結果我都沒看懂呢><
! d& D( P  u, Y+ A/ I4 F咁我覺得,...
/ l+ n% N9 h; q: n. M
4 d8 N9 j! w" T你個澳洲仔睇唔明上面某d文言文....真係完全曲解了
+ n5 C' K6 D1 {% ~) E( {不過齋睇白話文都可以推拷返成件事架喎
Originally posted by playbr2 at 2008-1-14 04:10:
  u1 |7 r1 N. g& V5 k7 \) J7 j: c" W2 b' Z
0 ?  C, B& S* b' x# y
錯!細時我阿媽話我懶過條蛇
( E. U/ Z3 O) b5 ]大個左之後,我真的变成了一條大懶蛇
7 I1 x1 D! A  q4 H" F
咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.; H9 l8 q3 u' d# r# F
對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:10:
) r  n! ^! F% p- O- Y  F
: o2 s+ p5 n9 T. _6 v咪係囉, 你將你媽鬧你當成鼓勵.: D! s4 I9 W; Q( t  A# f# z+ O
對你媽嚟講咪對牛彈琴,事與願違囉.
; Y. w$ r4 R9 Y9 e/ Q  R  a, Y) m! d7 K: X5 V6 U" F
吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 23:17:
; \* ]; A% N: g- _: j- R- `9 M) Q3 ?% v! q  q
! d9 k0 |5 c& K
吉兄....play...多日不見....別來無恙乎????
: ^/ i0 u  N6 \( v6 [' x
s4做過幾日第一大盟代盟主.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-1-14 23:23:
3 V, H( ]# _* l$ o% U5 b3 I) b6 O8 k% w  S
s4做過幾日第一大盟代盟主.
( a* v3 J3 f! B
! L) x$ g/ U1 @* G* b
咁勁???....你呀好啦....我就做牛做馬呀炸陰公.....4 F! r3 f8 F* i3 u$ J4 [( w6 H
晌度講兩句好啦....費事.....  O7 ^: e. j; c" a7 y1 g
0 i! W  j& ^1 {& c' ?- m4 O
我其實想問你個friend做咩.....睇完篇野我完全唔明...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-1-14 11:25 PM:7 i0 H& L  g2 O) b. I& \5 Z

3 Z2 f1 d6 a! n+ N: Z. r- A0 N
% ~( h% r0 j9 R9 o0 V咁勁???....你呀...
# o/ k) ~6 Z3 u  I
X26 i" ?7 |. |) r
我都睇唔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » Bad News in playbr2 life

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。