<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
% K# R0 A, {/ Y9 [& W% e# q; J! u" T( V: i* b& ^- S
又好!! f6 ]# t# ~+ O; M7 ?

3 }. d' P/ Y5 J  x一樣咁擔心......
6 g1 H0 E+ g$ U# @" S你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:
& u+ \2 J' K/ y' N7 q' e! o; ~1 w# W* g
又好!
- [: i' p+ [3 A2 E
; H1 {/ R3 z2 x- D# {6 B8 ~& ^% J一樣咁擔心......
6 @9 V  O$ M7 ^' ~& N# h
5 g$ J& B% I& {( {; T9 Y* V
不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,+ X3 d. ^) v- j* N' ]* ?
只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,
) K" d" X$ O4 P4 w$ ^* A起碼答到個point....

/ ^$ e3 r1 H0 _3 ]我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,, r7 q: T( J6 R- B
只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,
' D, A: I, Z" D9 V, W4 ^( D4 X都會答到point....都會攞到分....: t' [7 A( Y, V8 U5 N

8 a% A0 J( K; z9 k; x仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:
  t1 E2 a! [- ?2 w; K, I/ }* F
' b( [* e; o, b6 x你又唔係佢老豆,點解要擔心?
0 P" E2 N6 Z7 q; z大吉利是咩?咁咒我!) C: Z( }" a& r* r
如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:
5 O4 p3 q, ~' x2 d講得好...
0 {9 X+ s/ s6 Z. u: w, C! ^我開得topic..就預左有人...
# f& X' r( }' D3 `9 H尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?
( i+ \, u- L! F如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:
7 t- q% r3 ^0 E+ c
" i( u1 w" w: I+ ^( J9 g' n; C9 I
( i0 Z8 _3 o( |$ J不過今年CE都算好彩,...
2 R/ R) w0 O, l剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:
0 V5 s& Q: {2 l% r; k) H/ u& A' h. N
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
& |* Z2 K' C- K+ c) @: T! L8 T
7 Y* [1 O5 X4 X/ s% e% x我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~4 V6 A) L3 S2 J; d5 Y" m- c

1 v8 j4 \. B( L5 B/ J; z, x; U) u2 E巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?
( O) H+ A: u+ u0 ]6 m1 e2 W7 ?http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
3 e3 H+ D0 F) H9 p, N, I7 ?今科狀元, 捨閣下其誰?
; k2 E3 R; V" j

9 f+ U: e: R! A唔計你前面講嗰d廢話,4 e" m/ g6 _: t) O0 s
就你9個字黎講,% P: A: _! l# ~' _0 x9 Z9 ?
希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:
2 G1 _& N% v& y  L! V聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~
$ B3 j, `- F" n/ f
$ P. E& Z5 |3 P2 }+ h$ J. ?( U巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?1 ?5 q6 |0 h$ @+ j0 W
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
9 K* u" i7 {  W4 z5 A( c  [! ~2 M% y% n& T$ k' ~7 z- z4 |2 l" H
版主大人....邊度粗口呢 ??
5 _; ^7 M9 @8 F' u請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。