<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
你就無野出
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 01:57 AM:
& W3 m* Y% z( G' p, r4 v1 N+ t  p3 N$ x! N& L8 ^! d( V

3 \! m. W9 Q! G& j/ d) U& R+ u為你好乍,版主幫你標題着左燈,等你易揾d~米亂開post
  _( N: N  q7 l- w
( \. `: |* D! C* u7 k亦可以話警告佢咪再亂開 d "深宵乜乜物物區"
開 d "深宵乜乜物物區"有咩問題呢 ??
Originally posted by ckyckk at 2008-6-6 01:59 AM:
3 r, `' F/ }9 O* L, S. B% r# J% |# d4 Y( p$ @; X2 F
. G$ P% H/ T8 Y! F* I
亦可以話警告佢咪再亂開 d "深宵乜乜物物區"
' Q( N, Z7 \% |, L
9 O: g/ G5 F" i1 Y6 [

% k% a7 [; X0 f! L' m8 I: b7 r( U深宵笨熊玩雀區" t1 e2 f( l6 j' y7 Z* a, {
8 g& Q% e- }, g% B6 [7 s, I' Y  I9 a
又幫佢着下燈先!
講開又講,
) P; R: ?# ?0 T6 L* u你上次話磨杯豆漿過我咖,
% U! m3 ~; }. G豆漿呢 ??
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:02 AM:) K% a4 ]. {1 G! q) h0 X
開 d "深宵乜乜物物區"有咩問題呢 ??
$ H& q. n& k4 ?$ w: x3 J
% Z9 |( b0 N9 @* g# h3 G2 y乜個舊帖有問題唔回得咩 ?
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:06 AM:
: W. @. F) [3 t* |& _4 w講開又講,* R' K/ u$ m+ b6 z% I
你上次話磨杯豆漿過我咖,
/ ~+ o6 X2 |' G( X' z豆漿呢 ??
! w& }3 {9 _) G8 q, f- |3 [
3 u3 o9 J' ]. v  Z1 R' p
咁刀仲記得
- |: \4 M& G4 G: t: b: c; [( ^/ G9 H好la~即刻磨俾你" E6 G) `6 @+ m1 \. A& M) v, j
呢杯正野我剩係俾阿jen乍,各位請勿偷飲

240 x 320 PIXEL下載

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 02:12 AM:% ?2 u( ?0 |: K1 m
7 \0 x) a9 X- q, y; n0 m
' f( l7 \/ V( L6 {
咁刀仲記得. A- @& R1 N0 W
好la~即刻磨俾你* s. J. c2 ^7 [
呢杯正野我剩係俾阿jen乍,各位請勿偷飲
4 d' ~% ]+ v, t6 |8 `0 Z# V" k# C
& h: i! F3 A; ~2 K/ @% `
呢杯野用咩磨咖先
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:14 AM:
. H( n/ f% Y2 k& n$ G4 ?* [( v' |, i2 U6 I/ g, i- F+ ^2 h
  Q: ?! d& P0 |5 e
呢杯野用咩磨咖先
4 L) d$ |/ {4 R
" ?. V! m7 f+ Z5 R; T

0 c# T0 B$ \$ d$ x# M( w嗲漿 ~ 呢d嘢梗係後花園磨咖la!
深夜會不會遇鬼?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。