<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:03 AM:
; A: v+ \; @1 ], Y
' e( {) b- y  S  R- Y4 [% @. z9 j  X* N: O" J- f6 P3 I
咁即係女仔啦.....
5 X: {2 X4 U$ v8 D  B

8 z9 ?$ ]' T3 r2 \! G) A% H+ z6 H8 w依家好少女仔會玩聊天室, 佢地都係寫 blog 多.....
6 _6 d3 Y7 Z, s3 @( `7 s
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:07 AM:
: n+ Q& `, h- [9 S, X! z2 D5 @
$ F' `- ^, K$ Y4 Y$ e
我差英文口試未考....
2 c4 S6 H$ h, @( r6 F2 k' S7 M. N
me too.....5 x# l. }! v6 m, x- n
無左第一 part 問個 6條問題.....9 j! {: b. Q! D# G) H
得番小組, 如果 part 著d 屎人都唔知點算, 個個費鬥費
呀....睇番你之前d文,你話你6月17號考,係咪 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-6 03:07 AM:7 x. u! D) v$ q- d/ b- ^

5 z: X2 \3 u: C% f- q1 ]. H; m, t/ j/ X+ v- j2 d* U0 u
依家好少女仔會玩聊天室, 佢地都係寫 blog 多.....
0 T$ z! A' j- _! H/ G
! U4 T# ~' I0 {* Y+ X' e
$ \8 x9 ]" t$ }; @/ p3 W, b/ I佢極有可能係人妖
你一天打四次, 有什麼片令你咁衝動, pm 條 link 尼 cc
日本妹
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:10 AM:. S8 m# w' W, |" s8 J( c
呀....睇番你之前d文,你話你6月17號考,係咪 ??
$ b0 f! J# D3 i" r4 q9 k$ S: o8 P* l8 Q
ya! 你呢( H  m: u. e, d8 h
我d fd 都遲我幾日, 不過我知最遲係 30號.....
Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-6 03:12 AM:' w* D' o9 H# w6 U7 X/ s$ M
/ w# a! r! l$ Y& b: c$ A# u
1 y( H+ q6 V# D/ F
ya! 你呢# U  d# y/ q  \" Z: T& g" B
我d fd 都遲我幾日, 不過我知最遲係 30號.....
3 Z/ B/ v3 A% w" S$ S/ r, A4 Y" ~( s$ l
20號考....' ]4 X, k5 L/ n4 V) H

+ K6 {! ?  f. q- M% O/ h你係邊區考 ??
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 03:11 AM:7 x* n& ~6 a  C4 U3 d; V, j

1 I9 p& n( B" g/ `% T
2 |8 W* Q8 ^2 M# K; g佢極有可能係人妖
, h+ t' p2 z2 w. J8 D0 F& `( X, f- u- u. J- ~) w* a( `1 w& ~
佢都無講自己係女仔9 ]7 z/ F: Q/ j" H1 w' N& _4 C
不過, 我鍾意d 女優叫 "kit" "more" "自" 多d
叫也媽嗲都唔錯....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。