<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
hihi~                                    .! M* Q9 H; }7 E) G
做咩要戒, 你幾歲
做咩要戒2 U- A6 Q1 \( Z% u/ ^
打得飛機多對身體唔好....2 `8 u7 v& F3 V" H! j5 @6 s

" E! k$ g$ l# W  b你幾歲) {7 [7 f" M5 {
應屆中五會考生
我是一隻來自南極的北極熊
你真係坦白得有點...! u' Y" n! w: U1 J0 R

. I  h3 v- a( ^0 [& W8 a上youtube睇D得意o野o羅
' ?4 r6 [9 x1 w+ e) A(用search)1 V6 L. l+ w$ @  z5 K+ Q5 Q
聽下歌,睇下D另類新聞,再唔係,
/ ]4 C4 \2 ?8 f& w大把電影和動畫,包你未睇過...
" C0 E" ]! x2 f9 w/ b8 h! ?
) w  y# F1 Y# s1 o) ?( L3 f6 [要sleep la... Enjoy and have fun
你考左英文口試未?
Originally posted by ktwu2007 at 2008-5-26 01:55 AM:% {  K; p+ }. N* w
你考左英文口試未?
; U( {" ^5 l7 L7 A2 `2 C0 t0 E
: u/ A& b$ I2 ?; z& l- y六月二十先考
Originally posted by ktwu2007 at 2008-5-26 01:55:
$ `- ^1 [+ K8 P% f6 t4 E你考左英文口試未?
1 G+ e8 P& D% Y, g- C# S7 s
- J+ v% b" A& u  U( Y佢日日都上 EF 考中文辯論試
Originally posted by jen01 at 2008-5-26 01:57 AM:% s6 ^7 |+ S: P! C  G: N# n. N

5 f2 i: E/ u" w8 H: {$ _
* r, v" C: K, {六月二十先考
% v7 t7 ~! G7 k+ |3 J
7 ]/ r! p, X  A: g
你遲我三天
Jen兄,我路過乍,應該係第一次同你talk
. h5 m! L# y2 ^0 w, a3 ]
' Y+ N; k& z4 h) \& v8 Z+ }7 e% B悶得滯既話一陣2:40無記会播英足盃精華,
4 a6 @" j: G) I' l咪睇下波,輕鬆下囉!!
我想問中英文口試分別是幾多 %?
Originally posted by infjlam at 2008-5-26 01:54 AM:
  V$ e7 B8 K9 Q' m) v& L& s# ]: X  |/ z

$ k& P5 h3 M; J: E; m1 |你真係坦白得有點...
9 w5 h. ~& T6 u- }& P, |6 h& g' v* i( M
上youtube睇D得意o野o羅$ Q9 M  x2 R. T0 A9 b
(用search)! I0 ~9 ~- @: y" f* D6 P8 C% s
聽下歌,睇下D另類新聞,再唔係,
$ }, i) P0 S% `大把電影和動畫,包你未睇過...
; N* `; q0 E$ Q# ~" v0 a9 s& u9 V! ]2 k3 ]2 Q
要sleep la... Enjoy and have fun
0 |  [7 Y) V' a! ^6 w' Z+ a1 A
4 [9 n0 s5 h# j. _" X) j8 D4 L. z) Y* n
大家上網談天,點解唔可以坦白呢 ??
7 ^) @, t8 Y+ X; f) |2 e又唔係有咩唔比得人知....% y" ]) m7 C; s
呢度又唔係政版,又駛講咩立埸嘅....
. r) {8 p/ g( ?(但如果你想搵我嘈下交,我都好樂意奉陪,因為太悶啦)
' F7 e6 S2 x. G1 P( W# y, j
0 g* }/ {5 n6 W6 i* s- x* Iyoutube我就真係唔知有咩仲可以睇,想睇嘅都睇過: L9 L" ^$ r' S3 Q6 ^9 H# _, ~

: \1 w  r1 {# r) U聽歌聽到識背啦% ]7 u& E* N! t8 v/ Z  c
0 k2 a9 M6 h$ z% E' |
電影,一早睇過晒啦 !!!! (我係講最新嗰d)' w' ?' u; m( P
& I" F3 P' h6 O% K; h
動晝 ?? 我沬係睇H動漫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。