<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}
返回列表 回復 發帖

我地要合力趕走{顛王.顛后}

我黎26fun咁耐
5 N1 e; }  h" h, R. |9 S; s2 N5 D5 K1 V9 b
甚少見到搞搞震既~顛人~
: t$ ~$ T  O( H% E1 }1 P/ l7 N9 _' f
我覺得呢類人版主應該lock左佢既ip
) E1 v6 a( \4 X, z; ]+ @" }4 Y' B2 C, Q3 }9 o" ]  b' X* X6 s7 ]0 D
咁樣先唔會破壞左 我地(安定~繁榮既社會)3 @) S. D/ c8 i' b2 M
, C6 {# z5 n4 T6 D  j; M$ F" ~3 d
Originally posted by cgdmzlam at 2008-5-22 08:59 PM:
: A% R; U: T8 B& B# v我黎26fun咁耐
( W( Y( B1 S+ [( X% |! a7 ?* Y. _) G" C1 }) r. Z" b
甚少見到搞搞震既~...
2 c( C2 B! F1 n9 T損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........; D, q0 o6 T% L# M- e" ]$ e2 k. a! L
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2008-5-22 21:01:- Z/ p* \% k9 U- n6 H

4 y8 h( u+ }4 M2 g+ S損人利己既野做都好正常,但損人不利己就真係幾變態........1 S7 @. ], j0 b7 `& _( h
苦海無邊,回頭是岸呀施主!
6 f& \5 a9 b6 r% Z9 n
2 w( L5 b9 e& n8 O: M* }: p/ f$ c
" D; a% s$ S3 w) g9 y; ]4 j咁咪係囉! Z8 l/ i; z! R, A  |9 Q8 \
' e2 ~7 b5 g' p4 Q/ c
唔係變態
) O; r) ]! d1 B8 ^! o) k% q  k. F$ j, H( \  x* q
係(((阿嬌)))呀~~~~~~~~天真
我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 11:41 PM:
! i+ |3 l/ Q- A3 C% T9 i; v/ q我地一介平民做到的只有------, 請問點合力趕走佢呢?
' D! ~0 O2 ^8 t) P! F
& C+ \4 c( i3 h& B' ~" w! h! E$ L九哥你搵我呀
Originally posted by sfxc0000 at 2008-5-22 23:50:8 v: f7 S" h5 U1 i: }0 O

% k3 f* d; ~( I# `* }# N# z: f  H! C: ~
九哥你搵我呀
1 ?. u, k9 z" T0 K4 P4 Q/ k四零..............
輕輕的我走了,正如我輕輕的來......' W  b( ^$ t! f( g/ D# k& h
  J' A4 c) S5 E( l6 q- V: b
只帶走一舊雲" j* p1 T  C. l. x* U. B$ U; ?
' O2 k' D( Z* ^5 |' r$ g1 Q5 b
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-23 at 12:06 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-23 00:04:
9 T/ |# [' L: \- H7 Y% ?/ B- N輕輕的我走了,正如我輕輕的來......
+ X% \$ O' j, W
徐自摸............
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 08:05 AM:$ d( ]7 d% r/ d+ N$ u5 a: M& V) b

, x, Z  d: f2 H+ r, O( F; b徐自摸............
) D& r: T0 w7 V* \0 ^! m+ K5 P# B" G( V  q3 B9 v) U+ p
自摸,清一色通殺,8番!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-22 23:41:
2 w+ S' G& O7 T6 a+ a) w0 Y5 q我地一介平民做到的只有------零, 請問點合力趕走佢呢?
) [' }8 N2 G" G' H2 D; D

2 \( y, }7 R/ n2 E1 D/ r4 Z# u8 k9 P: b* C
邊個話你地係平民?
5 Z4 x* e+ G) a4 p  U/ |九哥,無會員支持嘅論壇,就算有100個admin 都係形同虛設咖啫~! c( O3 [2 ~9 M4 ~; U) l& v
要知道你地先係管理層嘅力量泉源呀~# J. \* ?2 o  t) ?/ u' J0 T( t. H4 {* {
總之見到有問題嘅人出現,通知我地啦,你地知我地去邊度聚腳嘛,我地會跟進咖喇~
0 p4 H8 [$ F( c' w7 D( \始終我地唔係神仙,無可能乜都留意到,真係要大家互相合作去維繫呢度咖~  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我地要合力趕走{顛王.顛后}

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。