<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:19 PM:
$ }2 Y" G, o/ P1 W' Q  {0 v% o) g4 I* U9 Q
=.=5 P0 w1 x  Q" v5 m1 l. D+ A5 y
扮咩鬼,佢遲早知;
7 h* ~. f  M3 }% j4 W# U仲有,上面guswan個名幾時delete咗佢呀o吾該?
* `2 E& m0 `9 e2 O

$ v, z8 L4 e( G+ K7 Y( h
$ R, b; P! U% G# f咁我係嘍囉吖嘛~ 呢個a/c 得百零分咋陰公~~
" p3 g% F. x1 Y1 ?吓?你仲未記得個password 呀?
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:19:* n* [7 G9 b8 U, J$ t5 O  {

5 T3 K2 G  u% @0 \1 j1 ~oooh~~it's too bad~~~
& a( N. Z) H& T+ T* g* y! p) c7 d) f5 y6 Z3 o' C: @
Then should you contact the MOD you know ?
唔該咁多位,! N7 W+ N8 p) I; _" T
- _# z# @, s' a: C, M
如果你地係版主嘅,
/ p9 W, Y5 _% U1 p認真d去處理呢個問題 !!!
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 06:22 PM:
5 @6 A+ i& t* ~6 l9 u( x, O$ m7 Y8 Q  E2 w$ u
; c2 H! n; c- y* ~& m9 I
Then should you contact the MOD you know ?
8 s4 u2 P5 }3 M& a8 E$ ^
- D4 n' X* j: `2 I9 h9 s

9 W, [% p: E3 y5 i5 ]. X% z7 d) F+ Msorry, I'm just a small potato, I only know the members level~
Originally posted by Beelzebub at 28-5-2008 18:20:
' g( M$ ?! T' p% `( ~: }, V, G7 a# v
就黎端午,唔通係呀屈原?!
0 N& z% U2 Z5 Z! w3 k+ A好驚呀~~~好驚呀~~~
9 m/ O* O2 ?9 ^$ L% d% ~7 I0 Y3 D  Z5 ]6 E/ q9 m
我驚係個屁股好大ge 無名氏ja~~
我呢個post係投訴咖,
/ _5 V! K4 |. o$ O. a' }5 d2 G! t: a) y7 r' ?! L- _2 d4 T& W
如果兩位吹水吹得好開心嘅,
+ \: E, Q# [: r0 v! z請自行開post," Z( A8 @# H- M/ n1 g
(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:25:3 C4 E7 j% {8 ]' J1 N
我呢個post係投訴咖,4 ^, u' p9 y7 r9 }* r

: [" H2 \* p+ N! D, Z% n% Q如果兩位吹水吹得好開心嘅,
/ m$ J3 p2 ]/ k請自行開post,
) r) D* b) h: g(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
3 B) Y! s( C% v3 c$ t9 ]2 R0 }
你投訴o吾去投訴區,犯規在先
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 18:21:
- @" X+ m) x: `+ P; q( z
. E* {6 ?1 @4 Y# z! U0 a% s6 V& ~- s3 T
睇你何時用QuiGonJinn個名做巡察...
( `; ~2 S- D* T0 PQuiGonJinn就快俾你ban架啦
我去左政版投訴區啦,  x8 x9 Z% @+ G% d/ v- n
都係無人理喎8 n2 a& `: b0 }$ f# A5 M5 p0 h
/ j7 ^) T& ^% l$ {
你同cheery都係反共嘅,( V, Z3 U; y1 ?2 E5 \1 x1 W
自己友梗係撐自己友啦可
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:23 PM:, M; ^# f# F2 _% o2 ^
唔該咁多位,
8 u+ `, p9 M" d" i  T; j
2 J; @% M( b. H0 ?4 Q. y4 H如果你地係版主嘅,9 |; n& L  T5 [6 x) ^8 A; T4 c
認真d去處理呢個問題 !!!
4 o$ h8 `6 b, D. N& |
4 U/ d  W0 a5 y1 ?$ K3 k' A' b4 ]+ o" T3 U# s) d5 d" ?
jen,你想人處理你嘅問題,但係你都未答覆我嘅問題喎~
: X2 o% v! M& ^# [/ w/ r: d3 z喺呢度開post 投訴政版嘅野,合理嗎?有無尊重呢兩區嘅版主?5 d# Z! t% A0 U2 v' ?/ S) @
你公然話要比所有人睇,睇乜?鬧劇?抑或想比人知道政版好好玩d 人鍾意鬧黎鬧去,包括你?
1 X3 A8 j7 Q9 |. m4 d版主要處理問題當然認真,唔駛你教亦無需你指使,你唔需要逼得咁緊,呢度係吹水區,點解要人處理政版問題?
. A* ~1 n$ G: q如果係咁你不如去[戀愛起義],話唔定有版主去左嗰度覆你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。