<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:31:" X; c  l- i9 x* p: f
我去左政版投訴區啦,: P8 @7 r2 l1 X) M% R! K8 ~) b* l
都係無人理喎+ ~$ ~8 H$ V9 X4 H
' M- `( _9 y5 {* T- R. S! V
你同cheery都係反共嘅,
) z& F/ U% ?5 c/ [8 c: p自己友梗係撐自己友啦可
) W4 j- l& @9 u! I9 K
成件事錯晒
原來你係版主.....早響嘛 !!!!
7 a% h& a* O7 ^/ @) {  u# w; W, |! @5 D; s( K' b" [
咁我咪搬番政版講囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:25 PM:
$ z1 w: V7 U5 }8 A: l我呢個post係投訴咖,' g3 q* c! y0 i+ U; ~0 s1 t

4 \6 D9 H, G5 S& U9 k如果兩位吹水吹得好開心嘅,: v* [$ b$ y. i5 j1 q5 I& e
請自行開post,) V5 W' w# A! t  ~+ |1 {# C
(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
4 R+ d! w+ P3 r! G! {: g8 k. }# d# [/ U

! v# O1 e! O, {8 \" V0 W呢度個個post 都比人吹水咖啦~ 乜你咁惡咖?唔通原來你真正身份係admin?* o2 l7 u, _: O  `  s
我唔信~~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:29 PM:
- j, ?6 X1 z) w5 [% R$ v: `, w. H9 X- A' y- c5 O
QuiGonJinn就快俾你ban架啦
* @6 y# P. ^3 w$ o
: `7 S! Y) U# F5 V' y4 P2 l: p* \0 E5 r# C/ F7 T3 Q: u$ J( B
快喇快喇,過多三五七十年啦~
好....當我無係吹水區講過呢件事,
& b8 \! a9 A3 g, b3 a8 \% ~0 h1 w" w2 `- j6 U
回番你先,
/ d( m% Z- ~% z3 f. h! l我係特使大人
邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, / |$ c$ e- w4 ~2 w7 e, }3 d7 Q
' Z* y' H# a; o
你呢D咪唔適當既場合做唔適當既野羅,,,,
) x( d0 F& C( f仲好意思大條道理去駛版主做野既,,,, ! i1 s& q7 L/ I" Q8 X

( f8 v3 Y8 j3 S6 r. e: z. r' N我只想講,版主唔係打EF工,無錢收咖!!
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:31 PM:
& ^; Y' d" L; n! M我去左政版投訴區啦,! X& N9 `9 z) a$ H) U% t9 V4 i
都係無人理喎& A  G7 |$ Y% S3 ?
/ ~6 N  \7 V& x
你同cheery都係反共嘅,
9 K2 X  e! z- H0 ]* \自己友梗係撐自己友啦可
7 t/ I  b$ T7 V3 [# a
等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~
: R0 \7 z) W5 c. E8 J4 s! \& ~呢度無撐共反共,只有吹水人士~
Originally posted by ephigh at 2008-5-28 06:37 PM:
; h; ~/ M% J1 Q2 v% O. [邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, :now...
3 ~* E4 h- c" h0 B6 S7 F% z) V& g3 V. G  O5 B
你係邊個嘅分身呀
9 D! e! [" Y9 a) o/ `$ ~, W
/ t+ T3 z3 X& V3 a- O$ ^- ?講番先,
8 ^* z6 f- \$ N岩岩帶左比吹水區版主咁多麻煩,唔好意思,$ L! O: |+ J) A9 ^. e
我已經係政版開番個新post.....
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:34 PM:
" B# e, w- G* V( M原來你係版主.....早響嘛 !!!!+ f- Z) e; B% {2 p: h6 q

0 x8 E7 {" P, w/ D$ j; }咁我咪搬番政版講囉
8 v/ t1 A$ |  W( k

+ F: u+ F! T/ N& d1 B* b; c+ r
0 Q6 N( ]5 _3 U3 Q4 z乜有版主出現過咩? 你咪嚇我呀jen~~~
Originally posted by Beelzebub at 2008-5-28 06:38 PM:
! l  o/ c* n* Z. m! w! X! k- h% Y
9 J. E( u; o+ n0 u等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~3 `# J8 F. v- D" M; ]
呢度無撐共反共,只有吹水人士~
7 i* l. j' ]# I( Y) r3 l7 y* C* V
) ^" N  v/ O: ^
我都係吹下水姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。