<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-23 22:22:* m# N% T" ]- Q9 E/ }2 c+ [
- [1 t) Q6 p! |' Y$ {$ _' [  _8 P3 ]% N
102破記錄??
% Y! r" {, Y2 q+ \
( c, l6 `  N3 f9 z2 L2 D- C! x
" b1 @; l6 d: S6 `2 _一個鐘之內嘛~
屎忽仔 !!! welcome back !!!!!!!!!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:18 PM:
8 N, c) c/ Y& U7 P6 m% N, p
3 _; v* b0 [- {- J, y5 y  `* E% i8 `0 F% m  D9 ~( h2 B8 Z$ Y
* x5 v  d& r- @4 b+ ^) l0 L
有因必有果, 你今日所得嘅全賴你以往嘅付出~
5 _& _; H" ]1 H9 o: N比心機, 以後要小心喇~
' d" J- H- r. \4 \/ u9 K. J/ {# }+ l4 d9 k: Z- s
BOYDWAN版主
6 X7 s) j9 A% E' j' b  q% A& R3 g! |你加咁多分比我.....
7 N; @* R7 r' A* E我都唔知點多謝你好......

評分次數

Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-23 22:29:2 P6 |& L* b/ S* E: {- z! Q7 Y! w
& n* l( K3 A$ ^* j8 h2 V' L" B

8 F% V& d0 O" h" ]4 H$ YBOYDWAN版主
, |6 V: G1 ?; o* i/ G# z你加咁多分比我.....
! M6 C+ u& \# W5 R  z我都唔知點多謝你好......
4 D3 _# G, M8 M& W; x' h- y. B+ c8 x4 D" K2 Q- K
無需要多謝, 繼續努力啦~
http://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg3 l9 Y5 B7 c, O' n8 P/ G

1 c" g, M- W! g7 R隻北極熊真係強勢回歸喎~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:33 PM:/ o' l7 v: j2 F; ^2 l  s

' p& A5 D$ }! u  [' Z
9 t: Y. c- B- c" R7 f* y( ~6 y無需要多謝, 繼續努力啦~
# D- N4 M  g5 K' D
6 |7 b& Z  W! K, j. C- T  y! ^% [明白, 我會做一個一等一的良好市民全力支持 26FUN
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 22:35:
. A. P! k6 E2 f+ C# s8 f; {) Jhttp://img294.imageshack.us/img294/3695/99398118cv5.jpg8 Y+ j4 m0 R' K' T" s/ L4 r

. K2 h4 D7 {$ q0 [7 [% }. q隻北極熊真係強勢回歸喎~
7 o1 i$ I/ a2 `  M

8 c4 r  X/ Q) l- O) |哦 你洗版式加分
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 22:47:3 n* y1 F# W; m3 y# s1 N+ A
$ M$ u: b( a) K2 ~' e
: L# P$ s. _9 \# K2 \2 f
哦 你洗版式加分
0 ?: Q) N+ ~. c' H/ P
- ?3 Y9 Q* s; D3 H! S# T$ x; e+ i9 h. {3 g' ]
咪炒我呀!!! 我喊咖~~~
其實版主點解會加咁多分呢
6 M+ X/ Z( e- n3 ]  N8 C/ i% k佢之前個account真係斷正先比人ban
6 q- @% [5 _8 r% ~5 K( ^新account都只係上黎吹水咋bo7 x* q1 n5 X6 m  X$ k: U( U* B
會唔會加得咁緊要呢
Originally posted by ch.chak at 2008-6-23 22:54:5 ]0 s( N2 r! S  F4 L
其實版主點解會加咁多分呢* H9 l2 [# e0 H
佢之前個account真係斷正先比人ban
2 j* B& }6 r& \新account都只係上黎吹水咋bo* \# c4 s. J% G1 _
會唔會加得咁緊要呢
, |+ A+ [% ?  I* ^# k
" R  b7 Z" Z3 E9 x
* ]+ u4 H0 h: x; b  K  [1 H
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.
  p% K; O/ }, `2 B/ D) L加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.
8 O3 x" g! m- D我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度., i: a) O) L' e2 q. y# v
* C" |& [( V- O- A" i, v
可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。