<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
見你為上26fun而去網吧開ac
& N5 ^8 g) K* O  j雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...9 V. D) n; b, `0 ?# o
但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
Originally posted by cheery at  02:11 AM:
* l! D  X; S4 w8 [- r4 J見你為上26fun而去網吧開ac/ ^" h" d6 w: {
雖然可見你為人無聊加頑固...同空閒...
+ I$ [" W6 @  X但勇氣,臉皮以及對26fun ge熱衷都一值嘉獎
" E7 i* J9 |0 W, r9 r
5 r5 j/ b; _7 M0 Q0 Z7 M$ R- S
你正在說另外一個人嗎? 那個老祖宗呢!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 11:03 PM:3 F! G1 ^# {6 O5 p9 W
  T, P7 I2 U1 W) j- D! h. k* z
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.2 Q. P7 s2 d: @. C- p$ h' {# e
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.: \( Z4 _" t% c1 m/ t) {% h+ m
我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.9 O% _' T) r; C* X* a: T

; [) U: ?$ q$ w+ K; C0 M0 T' h0 D可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?
0 |) j( J2 T7 I% y

) V* l; Q7 O7 ?- p7 ~- N+ b咁你最好提佢應該respect 其他會員, 政見睇法唔同都唔使話人全家同叫人去死. argue 一定有但唔需要咁毒..............再係咁唔單至吸引唔到人嚟, 仲會趕客.........你估EF係爛仔集中營呀.............唔係個個都好似你咁大方, 乜都可以一笑置之.........起碼我就做唔到啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 23:20:
3 O' i( H' K0 m" R0 v
2 H+ f9 l$ @0 |& q5 S7 z9 l/ ]* z9 x8 F. r

8 i" k# g. I6 S( N+ b5 O! Z我有狂加佢咖! 不過佢個衰...
8 ]3 H. H, y2 I6 V
& Q4 W$ @6 F+ {' _' M
甘仔都唔理d分既
& ]% X. f, k) Q' i( A. w# I一路加 一路比人扣  P0 ]7 U* x4 T. z. z+ ]2 C$ c
幫佢唔到
Originally posted by belibala at 2008-6-24 02:19:
$ w8 H4 B& v, ^# d2 q5 Q& Y) [: O* }
! z+ m) a) C% u4 h5 E
咁你最好提佢應該respect 其他會...
3 F- o# K7 X/ h1 Z  l7 V& X
; Z6 m& f! R. Q  A% n% c大炮 jen 份人 係口直心快
& d( y6 L0 d+ K2 U扣多佢幾次分 佢都味驚過
* m5 E3 Q- C4 J" k提下佢 講野留一線
甘國武....
  A1 h5 {# J# h9 r8 Q; h1 Z, Sjen01....9 r$ N, V! t" o

& K* D+ M( A0 y2 q$ WEF真係江山代有人才出......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33:. m9 W0 o9 W: K  B/ w  Q2 n
甘國武....
" b/ z  c. G& d0 o* ^jen01....1 G; _3 \% @& B5 ?. f9 `

- M: g' u; N9 ]. g! eEF真係江山代有人才出......
, \% v# V) D$ w7 ^
甘仔見到跳樓都似
Originally posted by feuosma at 2008-6-24 02:33 AM:
6 U! }, H0 x! D! C+ I# m6 o2 b甘國武....0 w0 p6 H* U) O9 \
jen01....+ U9 Y2 D' Y' h
! H: \5 C0 L2 H  X
EF真係江山代有人才出......
, X1 m! N* ]. y- r6 E有野同你談 , 速速去頑童
Originally posted by feuosma at  02:33 AM:
& N" \) v7 m9 e$ y# i8 n甘國武....! J7 [' K+ w/ b5 }. _
jen01....
6 U% k* D! T! [) n7 B0 R4 v6 [+ Y2 u2 s1 M* n/ N0 @' V; f
EF真係江山代有人才出......
; J+ \0 c! O+ a5 m1 Q! n, c
8 s4 E$ Q7 E& B+ l7 Q
他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
Originally posted by playbr2 at 2008-6-24 02:40 AM:: T9 E5 I! {. \
% u% y, d$ q! Z, y- z: z3 O

' v. w  G4 g/ a, e1 Q0 o他們會不會是同一人? 這裏的人都很cunning , 有很多分身帳號
0 j* L/ r: C  w) L$ C一定唔會 , 最多開多一個以傋不時之需
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。