<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 08:34 PM:1 Z7 u- W2 L/ t3 a0 t) f6 ?
不過呢,臭媽嗲,你條友仔岩岩先話唔肯定係我,' n; c4 p1 b, v- U  g* I0 I1 J
點解依家又知道一定係我呢& _' ]3 b1 o; u- G, Q6 P' y
莫非你食左熊掌
0 Z: Z( j% J0 F7 a/ p! K  V
* k/ t3 g; x# w$ i係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~
8 S  ]! ]& D& O1 L- q
( |% b0 l1 z2 ?! R果件旦旦米就係你囉 衰鬼
Originally posted by cheery at 2008-6-23 08:36 PM:6 e8 U$ l/ G( Z4 t
你知道嗎...自從你被殺ip後4 k0 z, p" x; ^! F( s- C
沒有你...我沒有了存在感,,對生存十分絕望依加你返黎...我high了
/ ~" ^/ q5 K: S, C; _0 _. [: e+ H
- ]* t4 L& Y1 v: v- g0 }3 S4 @. ]
咁你死左佢算啦 !!!
: C; _6 n* u) T2 D) A4 A; X3 G6 {' c/ ~* t; h, _- |
反正你係呢個世界真係無咩意義

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 08:40 PM:5 O9 w% i) N! R4 X$ h/ A/ ?
% O  G* W$ d" [" p" Q8 k; L. b

8 s3 X- g, j7 \9 a係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~  q+ v$ V' ?. l5 ]( J/ T

: L! Z% i% h- U" Y: `果件旦旦米就係你囉 衰鬼
0 i4 f! w/ {% D3 x4 ?

! f# e# V8 V( B3 J7 w7 t, s, V記得你話過"叫咩呀咩,咩春咩"% ~5 U: ^4 \5 v& g0 D7 e7 R

( R( W7 F: y- v" O/ I; J你嗰時成個KAI子咁呀,你知道嗎 ??
$ X% |9 ^- v3 z: F: ^4 F$ D+ r/ n4 R- l
P.S.唔準食熊

評分次數

豬紅呢.......................
捨得返嚟喇咩?
+ d$ j# r" Z) o衰左一次唔緊要, 最緊要知衰乜~
8 }8 E! d5 c$ K2 h& E3 n傻jen, 以後要撩事鬥非講衰嘢唔好去aio 同 net 模喇, 要知道一處鄉村一處例, 要玩嘢嘅去港男同吹水版好喇知未?
% x* S$ J8 E# {0 M- j- B* ]同你mark 鐘再起, 重新加過你分!
+ V+ K' ~6 `5 b. t+ i3 ~2 }welcome back~
唔得啦,0 ]6 v/ @; u& G0 {
6 A: J1 ~( K; \1 B% c& K5 {
我依家淨係可以係網吧上網,0 o' J/ n) U9 D3 e; [& M- F! k
我係屋企上唔到呀(比人BAN左ip)
" t3 d& i# d/ G) m5 Y. ?& U9 d& ~" o. Y, P6 b$ x
我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 20:56:& \/ ]0 v  b; \5 S
唔得啦,
/ H/ E2 Z; n/ l0 ]8 f0 @
3 k' J" p6 n5 E' u* g, D4 s3 ~' k+ d我依家淨係可以係網吧上網,
- v* h3 U, s- V7 ?/ W- D5 D" O2 g我係屋企上唔到呀
# [9 D# T( Q9 Y& y' q/ z0 i- M2 k( [; ~# L8 ?3 P  b' V
我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋
8 h6 [6 b1 G$ v. o. I7 A" s
# }& N1 g) C* A& P

* x5 h3 U' k$ ~3 n9 m9 t5 Ltum掂沙灘仔 解番你ip 重新做人啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 20:54:3 y% O+ V* q, C% L: {1 C6 E' s
捨得返嚟喇咩?
5 \) W$ z6 D" W: p衰左一次唔緊要,...
  w, }# A/ c; f) w( k& u7 b5 e9 S2 Q% x, ~2 _
幫下佢啦 衰o野
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 20:57:
, z+ g, e1 ^* L' K! R, j
1 J; K! Q5 A; W! r- b# U6 s1 g& M" {) t5 I: s2 q- g
幫下佢啦 衰o野
( `, Y$ N  D! o& {  ]. Y
- j0 O# s# s& ^% J( |# X  e- b5 s

& T% t1 K7 j1 n( b1 T& j' \# C& }/ N% Q加左分比佢先啦~
" f* V: P/ y  c其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 21:00:
5 s# u$ j% n; N9 I1 ]3 E* z( S+ f8 T/ ~' g* _
! d7 ~/ @3 _/ K/ y. V

% L& k# \- b; [: t* X/ V7 L加左分比佢先啦~
2 H2 @5 y9 h' q6 F! G8 ~" ]其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
3 W% v6 h( O! d$ o- B
6 ~- n6 A* r3 c* {
幫你tum下沙灘仔啦
3 j; K: Z# S- H* O5 F1 ?+ U1 _7 h解番佢ip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。