<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗
返回列表 回復 發帖
hamsabboy兄, alan 兄,
  X% B4 l' x# }) B; H6 O你兩位份屬小弟多年好友, 客套話就不用多說了, 大家又不是不知大家脾性嘛~
0 L- h& A; j( ^8 A  g老套說一句, 相嗌唔好口嘛, 從來針鋒相對說話何來悅耳順眼呢? + A. v2 T, Q7 g4 v
對與錯毋謂深究了, 小弟而言最重要是你兩位好友 ...- G5 j+ I1 h& m* |# b6 ]2 g
BOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:32 AM
, K- q) A4 ?, T: \

5 q+ k  Y3 b; F0 j- H( R唔明.......
! X$ K1 }- F+ t( ~5 vBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
5 h/ M& c& v2 U# ^# p# N- d; b0 b( ~, _- w* p
唔明.......
! h5 M2 e# k9 j- e: J4 oBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
1 B" X. a: W0 z9 M' [, J) v# Ohamsubboy 發表於 2009-12-18 01:49 AM
( Y" C6 e1 H( ]* j8 I- n/ F! S; m6 M/ {5 O9 o8 B8 @0 E$ k9 _
算喇師兄,網上吹水何需咁介懷
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......) f+ L9 }5 d' H" W3 D
9 b; ?/ C$ Z6 U- C
BOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位,容許我講幾句7 k4 B6 ]8 I  r" l% \
既然大家都有想大事化小,小事化無既心
6 f+ J( N2 z; x% G1 G0 z0 v# D  w% X. i( r3 a) a+ B
大家就忍多步,退多步
0 Y' H7 L5 R3 P7 x繼續開心吹水,忘記誰是誰非可以嗎?

4 ]- D* R; N3 c. a" S/ F* _0 |
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
, b2 D  b8 G5 Q$ G% k
! B. q. m7 `+ K0 O# f% G+ dBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩
; R7 J' M1 R9 zhamsubboy 發表於 2009-12-18 01:57 AM
6 F) ^  O$ f  D3 A

% J& T/ ^( N# ^& z8 l% x
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
無啦啦想害你..+ O1 A: T) @( {& G5 k  I6 {' _
而你所謂最憎既人,講句中立既說話都有問題既, 唔通要支持你去上court告人先叫正常?
/ A* `/ u& f' D. Z- B' {  x$ @我唔知點解你要話人"自以為醒目 自以為咩都知", 如果有錯你可以去指出, 大家再作討論..
4 r: Y2 Z* q+ W& e冇人做野/講野永遠都對, 我唔會,你都唔會.. 點解就唔聽聽別人既意見平心靜氣去傾呢?[/hide]

評分次數

7 N* i: T% T" ^; Q& R* c# W/ P8 J
, S" W) l- D7 `( l) {, @! Z" }Kev 發表於 2009-12-18 02:14 AM
明白大家既用心~
2 [( X& L  K& x& g  g無論誰是誰非啦~5 D- F  `' v6 a4 {' [
由這件事Let go~好嗎?
& l) S' [, X# o. w- H: O; V- x/ }7 F6 i  |0 x' c
hamsubboy叔 依家教仔, thx!
一 定 會 成 功 。
有 d 人, 你要大到佢暈先識死
一 定 會 成 功 。
27# 自由神
" u. l* y" `' c) ^
8 q% `; _# ]$ x5 ]- H  M' \, g/ }+ D好.. 一切隨緣啦咁..% I. d3 r3 p* ^/ k. V
我都唔會再對呢件事make any comment ..

評分次數

• 自由神

27# 自由神
" I# K! n' R+ h$ f* }8 D" V! O7 l& s" x4 e% Y7 E1 ^* H- G
好.. 一切隨緣啦咁..
7 x  q% j1 B# a9 v6 t我都唔會再對呢件事make any comment ..
) e( Y, L- M. L9 e. _Kev 發表於 2009-12-18 02:24 AM
3 C# i5 `$ U# |. U
5 b5 T; q6 ]( b$ q/ [( u% p2 h快d delete la! brother ! thx

評分次數

一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。