<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
' c& O" C6 |; @- d" ~( K' X  }: Z( {
$ R. C! h; i; Y) F係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???4 h& r& ?  D: w3 W7 j5 V$ {
e_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
: T+ h' s( G- [4 y8 i7 F
# \+ o6 R1 [3 c: r0 t5 O
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. " Y) ]: m1 p- w0 W( m* Y% h7 i- V6 Q3 d

7 z% y+ C7 J/ k6 _7 }$ b9 J9 D9 J 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???
: o7 \/ x1 Y$ _5 W! he_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
3 z/ u: o' u, Q# R; v1 ?
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada 2 s3 f- S! j& S. m. {9 b

' L/ b% y* t- ]. N" v如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
' H/ l" b2 N* A! C7 E3 B, @+ N
6 K- `5 O! s- g/ O+ u如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
+ `( @& W8 u8 x+ ^. M+ `
; R1 i4 ~: Q! m噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. $ T& C( G8 e7 k5 ?; }/ K  y

! D5 O) f! u  V 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html + G0 T, b- U0 |1 x( s" Z% s
bobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
: O5 k9 p" X- i/ p9 H8 v9 z
唐寧點會係溶化系???
1 u& Z" x% F) }  X佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
! d* B1 c. M* S# Q; S如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada 8 g2 G' `" ?' q1 T; z2 a
) I( |4 @! W  K" Z5 ~* Z
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
+ I$ u# J/ J$ G0 g) B1 Z& u3 k" m/ x3 t8 J
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...
$ a4 |1 g+ k8 W" L& c4 y3 {3 m9 [( Ovbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
' Z8 A! n1 d* D; G
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
( H7 X4 g' o/ k, I# p( _佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
* K* v' g3 H6 |& {朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
: h9 u& G; ~, O$ k8 z蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...1 J, T# v* U+ I3 p* z. L
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
' A; V. `4 o8 z" J* h3 Y- e6 X9 W朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...9 C3 _  m0 V) {# Y7 y2 p; e
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
$ R+ T" g* p/ f# O3 k
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
) j; x. @2 l' v! f- ^  N8 W3 e( ^! N1 o代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
% o' J" z5 n3 v2 q0 M
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...+ A" e( e! S; B, Q" F, U1 e: [
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
5 `: h2 P5 O* G朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
: C9 X! `- K' d: c0 g: P0 Re_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
/ p. m7 O! [/ \( u- o
7 y, D" ^, I) C1 j. c) f& b6 F
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...- @( d0 w5 n  ?+ z2 Q/ o( B3 q
: ]. V. T, \2 H2 \3 G
vbvb - do的定義;
' M4 b1 J) N% I: @2 \0 J
1 X7 p) s  s, @( x/ ]/ W' j不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技. L8 ^7 b" J3 q8 o" {( `2 o
+ `: @# r8 R: R( Z
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長) i' q0 W8 d; g' P+ h+ h- F6 K

1 _5 m# w' D6 i; k7 _$ K
% w! ?1 Q  h5 L8 O/ tbesides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
3 Q6 S: E1 k6 A) H' {0 d
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
( y; [0 Z7 o; \& A7 n代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? ); N, H% M, W! g. \) H
e_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
. H3 b$ }: L. b  ~" T
你係咪想講lesbian呀?

.
.
5 U9 U* [& Q- ]% ]# P

1 F9 V/ E+ |) T  W" a唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
5 U+ E# W7 @5 e# @& {6 @# i, y8 f$ _0 x
' @7 U! _0 v1 W7 d7 C; x& {1 Y0 e8 p9 _- g( s& k  V& L6 C, w# g9 I
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
2 L' X' L' P1 ^& f1 r7 o
  Q/ b" D0 X& x& \只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長! z) e6 y3 {/ q+ Q% e+ f1 _

- @- L% x% ?3 u. W$ O: o% e" N( o
! H+ V$ c5 t; C, q2 c) K0 x3 Vbesides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...9 }/ z# A" L9 P. \
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
* ]. ]5 L; s9 ]; I同意x2- ]( y4 C8 X- }- {
樣樣計算太無謂la
# s6 v- v+ a+ Y

# `/ R. j) t! \) a唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...2 u, I1 @" k+ r  [7 t/ k/ R+ B2 _
1 b( J( b( Z/ N1 l1 E8 p: t
+ i) V% J% r$ i: J
% X. o. A3 N* n2 W不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技( l  v3 f% T0 j$ k  H

7 M+ M2 R! l+ m6 C) H# Q3 k$ q只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
. y0 O0 b8 j, I4 ~; T5 q% q* j! ^1 O8 }; h7 h) U

* @( b: D# n9 [: Q. pbesides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...( \. D: O! k- Q
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
  J  C3 C' B  c7 s
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
7 E& V, c; u+ j/ Q/ t4 e. A3 |9 C0 r同意x27 t1 @- k, l. P
樣樣計算太無謂la. v# B! e& \# \- ?$ f8 l
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
. u' m" g7 \: \5 i0 k
我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。