<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
+ ^0 o: q4 |& o% {/ m# V2 z( X, K
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
# g5 d, M  J# O! F, W( ie_e 發表於 2010-2-12 04:07 PM
; u' ?- F: O% R. M; vhaha高難度6 e# G/ U+ L( ]6 e
不過相信vv做得到 ~~~~~~
& n9 i9 K( r% K3 ~! z5 B# O4 i
haha高難度* Y! ~) v8 i; n! _. _& F, z
不過相信vv做得到 ~~~~~~" O/ F/ o% ~2 H- {/ c+ p4 m0 Q
中國心 發表於 2010-2-12 04:11 PM
+ C7 v0 E6 V$ x- _0 w; w( _( r4 P閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
- ~  E/ d8 P. I6 t7 g6 A+ M* l閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
9 v7 Z" }) G3 N- R! ue_e 發表於 2010-2-12 04:20 PM
乜東西?
死人vv唔理人 ...
死人vv唔理人 ...
: T* ]- p/ n2 x$ ?  Me_e 發表於 2010-2-13 03:32 PM
唔好喊, 我叫ella餵你食包包

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
唔好喊, 我叫ella餵你食包包3 i- Z: S8 h1 v% [( u
vbvb 發表於 2010-2-13 03:40 PM
# e6 w! j5 A/ T* |  C- m
佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
# ~% `' A7 \( @( m佢e+可以休息下 ...
+ E& b' Y/ O% f$ z% b
. t1 `' E: O3 \' `) v# o  @& J+ V我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻
, L7 B/ {2 n5 @(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
0 v9 T5 H$ [7 U% f1 N3 N: K或者青春無敵 : gem 利是妹
8 \* [/ L* s5 _! e% d; C. X佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
* F: Y7 m2 z: s, i6 Y佢e+可以休息下 ...
3 d1 D/ B! c0 e& c8 X$ I3 T8 ^" X: @8 N2 m- @0 m
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻
5 z  r: J3 u9 K  A(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
0 R* a6 q2 r, B% P% h) V或者青春無敵 : gem 利是妹:d ...: s- |8 M% x$ j$ i7 [( Z
e_e 發表於 2010-2-13 03:52 PM
% E2 o6 j/ F( W- d) w廣東話  包包= tits = 波波$ G, ]! f2 R& W9 v
你係台灣人唔怪得唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
77# vbvb
0 E" t0 A! t% ]5 Z" P6 d包包
9 c$ L8 {/ a' O" P* C. r7 [8 w8 S& B. x) b& `! k4 N/ q% z; R
/ s" I# u( T2 b3 Q9 o; v蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ..." C  n* W8 e+ u. n/ c
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~8 H* t/ g% g8 l4 O1 n) m
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...2 @! d1 f6 E' U2 h, R
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
  o# u2 L# r6 T/ K8 X" L0 l# `( k3 Y, ?
8 h: w) u% g2 j# y1 H( G咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
我 愛 Tri 家,  Tri 家 愛 SzeKi
  H& j6 N) l* t, J( n0 [  y
  F" @  p" S* O. `- k咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~6 o6 \5 N, j; n; m/ Y  j
TriSzeKi 發表於 2010-2-14 01:40 AM
總覺得ck點扮都係似妹仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。