<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?* k# t2 }1 H8 J' i1 \
呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?5 E; i* m% U' X9 X9 u
呢度就係中國的縮影..........
+ m+ a9 J: y4 y打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
3 O! u, _; y4 n7 f咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
! q3 C, a% Y. B$ l* _5 n: [, r% B"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺
# S& F8 q9 I" W6 G  d  R& M奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
8 s" ^7 A8 w% Q' m) K) }3 ~5 v) ?1,有好多人已經唔再來 ...
9 n+ U$ @# N% E& Y2,一人多身 ...8 ]( a8 i& l2 i( R- m/ Z- ?
3,只係上來睇相 ...
( g$ w) I0 x) e0 F% s$ V0 z
, k3 o1 s0 C+ ^6 C+ d) q" ^: V... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
8 ~  M4 ?+ t1 N1 X只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...: a# B, k6 N; L4 ?0 I9 ^/ W
( z/ e% r  n  V6 @$ }: P
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
9 l3 o. \# Y( ~6 ^1,有好多人已經唔再來 ...
% ~. R; E( H4 T2,一人多身 ...+ r- b; J: s! |) E
" C% {- o. V7 h; ]8 S8 r* s7 v- v5 R
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
; h8 Q3 [5 A% x1 I只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
2 S! n; e$ x8 D) b7 b9 E4 f8 l  c  K0 E) c& }
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...% T2 R, V( }. X% z
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
7 S- y; L$ k. N+ r* x
版主眼中釘?
; `8 l% P! P( J2 B& d5 b
1,有好多人已經唔再來 ...
( A8 ?, Z: G' J0 a2,一人多身 ...; T( q0 o- K2 M+ U: K1 s+ Y8 V, U
% C0 F4 d1 x! V  p* z" o( S; k! J2 l. C& Z
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , 8 |& l( a3 \5 R# y; }! j4 r
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...( A! ?1 t% O6 |( E/ ?
6 {! e% `& ~, N; e- L! b
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
5 w0 N' S* p4 Qe_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
" C7 \7 M- Q4 C  M8 g4 T不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
5 N. A8 g* j* z
/ l0 f; W& s+ i+ j呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?
9 o. V6 N  L$ c+ \( X5 t+ ~/ y0 O3 y( \我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。
6 b; x. U+ Y$ h8 q* P. p雖然平日我個分身定時入來cap下相。3 }( B3 p8 z6 c" W- Z8 _

% c+ c7 z+ m1 u6 l# S回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。
2 n3 t$ y* R$ g# O. y) }/ K以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,
  g; o; K7 [$ z% _$ m/ e絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
' w( L. i# d: O所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?
3 C7 A% Z: D/ }/ H
& ?9 x. q2 Z2 Q& k) P/ M/ ~我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,
" _) `0 k. c5 _9 f3 i, {雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。