<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
& T1 w% A$ o  L! |
7 V- \8 X; C* p3 O但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
4 J% A, P* V% W9 Z! Sjojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
" `$ @# M/ r5 c1 m6 x8 I, E梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
+ a8 ^  R. d( F0 n% I我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
2 Z5 R- x( @7 N( l討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
7 Q1 e; {  Z* N9 A# d
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事." v, I4 L% x2 P, \% P' w
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,5 {' q9 T) d" J& t4 g* e% ]- n
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...4 l$ T* N8 |4 B7 `' N
Winters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
* O$ n" a4 b  p7 Q. v  `! g, O# D2 ~: o* \! g/ a0 W+ u7 g  ]% J
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站," K5 \0 d6 g$ t% Y! v. W5 d
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
* }" e) ^% e" F
5 V5 y, Z/ K7 ]7 }% D一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,# F( S  }6 \6 w
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
% @" q; o8 M3 eandyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
9 A0 P4 Y$ {% X4 h. {( n/ m河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
5 s" _; _) J% f* j' v  a河蟹# B, B% u6 `* \" h# ]: c& z
奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
( g+ |* e8 ?, Y7 {' X1 X; a6 R
* G- g3 z% k" k7 G, x* A5 D' i河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
本帖最後由 andyho 於 2010-3-14 10:29 AM 編輯 8 C, k7 g3 N2 p0 k3 Z+ e- |  W5 s

; I8 p8 t6 R& b3 p
係咪個別板主問題! u, F0 M( L2 B0 }0 S! z4 o- V
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
: Z* [% f$ x2 o+ D
* W; @; ]. }' ~+ d8 _- K& y0 L
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。2 ^9 ?3 ]" n$ n) r& y  s  p

# m% d1 C+ q& g/ f其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
8 O1 n, s. j8 `! U/ @在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,' Z& q! u" P8 v, p- Y
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
* X: A$ l* t2 b# a! C$ t! u" q但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
* r$ S2 G2 `8 m( t  x% U回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
7 ]) L. j/ m5 d& @9 J. X' V$ |5 j
以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
- Q  X- m& ]5 f$ p/ A) v8 z1 i2 n6 F6 ~
' {! R0 M& w0 @2 h# n" E' z
+ _1 R( g, `; Q7 @) X, D7 D個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
. Q  \- E. |* g" U, {3 m+ U
4 o: |( ]5 X, D9 v其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。% a/ n; o+ k" S% m- \2 {4 Z: K
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
( d& B; I% u0 v/ g(大多選擇忍受,因為某 ...
- V9 J+ J" c+ d, y# @1 C8 a& a' Q5 |andyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
: {- f& L4 Y" G0 ^7 Y3 O& @
6 P2 z3 N% z! o可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類
+ [% ^' z) V/ y- l0 \) Y% E
7 H, G) k# j: L3 {0 i不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
! M& C4 A& k* s$ r, s. p
% V: U" d3 z- Q+ }, H4 N但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 ; K. ]" H, ]+ ~# _+ e' q# x

: ^& o$ O9 n6 J( V% T1 U又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...' ~% U0 h. p& e
3 u2 x* F! T% R3 z7 R( X
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk, - I7 R& d- e  E. F8 `* t! X
) q. M, c" c; }. [& q
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
* l% Y) P; ~; g1 K, ?; K. ~
' b) j. W2 F  n# g$ a. ?8 o0 n& t可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類
) f: d+ [) I6 _  n* [
+ T2 @6 @( W5 A4 w1 P1 V不過唔login就無可能留過言, thx過作者.: L- X& D, M; |* ?# N/ M

; z6 F" {  i. `5 Z3 K但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...1 k/ `; v1 p! \9 s' [: c
ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
5 t8 }9 U5 t- n  H& i  q- x6 S7 g
8 W( v2 e/ Q" J! ]& ^; \, t1 A+ A8 \/ `
Winters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
2 b) X8 Z7 x1 u5 o9 ^" L% s
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ..." Y1 q; V, x$ h5 j( h8 h9 T
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
+ C  L# x5 y" _4 j; T4 z我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
1 v4 J! m6 ?/ L6 L如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
* d2 x0 {. A. i5 Te_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
( i; }( g5 H: p7 [4 J% M
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。