<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?5 g! f6 @, d" P; U( r  f- u3 \
呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?# w0 h7 X0 M* O' o9 W! }$ O3 ~
呢度就係中國的縮影..........$ f0 v( O/ @/ Y3 b4 T
打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
; [/ S7 u8 F: n& A
咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
% p# Y# N* A' V9 \( b" g  Z"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺$ ]: ?3 {, N( V5 z# ?# D
奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
- \0 u9 }/ l% `, ?2 v
1,有好多人已經唔再來 ...! c/ B  B4 G9 |5 ^  z2 e" l
2,一人多身 ...
* H$ z% P- \" _3,只係上來睇相 ...1 X, R. r  Y  X7 @3 Q  L9 F* T

& O% }# S8 Y7 B8 g8 f... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , - Q) D7 F( e5 ]
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
/ x" Y2 S) D8 T! x( D& J3 N4 D, v7 s( X" y" d3 J
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
, N1 E- q5 Q4 B
1,有好多人已經唔再來 ...
' v( p2 \7 I, K5 x2,一人多身 ...
* H: W; R2 H) }7 p8 W! k5 A! r3,只係上來睇相 ...& G+ F  v: c) f( T5 V  Q7 G- p
+ W: z  h! g+ |, f; r5 H
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,   R% i! S, U9 q7 @
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...9 c: w/ E" ]- c, v5 v- h
0 Q) ~* F- e3 A7 D  w2 S$ W& @" e
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
1 I/ V; w; ]$ ?9 G0 ~e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
+ x1 l- x$ I! ~- s* M: n版主眼中釘?
1 r7 W1 n* d5 N% K# r1,有好多人已經唔再來 ...
, F3 W3 u% e. {) e! q4 `2,一人多身 ...0 T9 y1 _" L4 C, [# M4 x, m
3,只係上來睇相 ...) R# m% j7 `% I9 E! ~

4 [: e5 f  }; a6 s" @... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
# _( y" |7 f  |只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ..." F) ]) u9 a+ d4 w& J& E

, [2 z. F, B: f6 F6 g1 H& _4 g結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...! G" D5 d4 [+ a  Y& s7 u7 Q0 X
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
: j2 v- G- Q9 x& h2 w4 F
不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
4 K: w/ I  x7 {$ d" Z2 Q7 t- C* L, d2 l
呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?
- S6 k& e) q- r% K2 A, F2 R% X我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。
+ S% |( \2 x9 X6 \; a' y雖然平日我個分身定時入來cap下相。
# s  _3 B0 T, |1 K* s: P
& F  m' e( }) z- @1 _6 x5 m2 N2 h回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。 , {! Z5 x3 w3 |& |+ |
以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,8 w, N1 y' ?9 r$ E$ X9 y6 ?& ]
絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
) G, T( N" E+ a2 [  F  N9 X所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?* Y3 u( @+ o, A* L0 s/ [
+ |$ i1 }" A$ z: H  B
我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,3 d$ P0 D  b, ?9 d
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。