<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
& W3 @  I' t4 ~# X" j* z
: O6 U$ W- }7 @. s1 d+ T6 ~* S但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
& T% R: o9 @1 |9 yjojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
3 G# w" F9 J9 B5 ^1 |! A( ~2 M3 M梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
  P" A/ d- o) z我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,+ i- g8 X5 Y: }2 `
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
/ W' [( I% e9 U0 V, o梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
6 |4 k# P+ E+ n+ u我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
& H: i9 Z# O8 O討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
: T6 ?8 N* _4 L, J3 `- C' o/ Q7 oWinters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
/ {6 X/ ^* b, D, Z
% G9 ^7 L7 ?5 `* A
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,9 J$ K% O: G' O( @, Y- d
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
/ V+ q# o3 R% X0 \

0 @- O+ p( t! z* j! d一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,, E( b# q  w0 q8 I* i1 z1 J: `
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
8 b; I4 w! v! V1 [' u# Q% b+ ], `  Dandyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
6 ?$ Y+ p, R/ {6 G" {) @( n' g
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
" }- `3 o1 E1 S, H5 }河蟹
1 p' N# Q7 X' @% N6 G奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
0 _7 C" d8 _5 u! C8 P6 }" g  _
+ V) N  V3 I. H& [" c0 V5 J( |( x
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
6 y1 ?! D7 o6 y9 `4 y6 L# \: n6 J' J# i2 c
係咪個別板主問題
5 g& T( D0 o4 u$ ]& _2 M奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
4 d8 r* w: i" t  E$ j
8 x7 M( h" ^, S" ]( x2 q個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。* p  v' h5 Y+ Q/ @

( c0 |( N" `7 _其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。; J, u( J. h- m
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,& b1 T5 o, |' j0 V' y/ v$ x
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
2 R1 ^$ D2 `1 c; t3 ?但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,' ]4 h* `! S( s/ c1 l$ `
回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
5 G* h7 N) o: {; ~
. p8 ~7 y" I2 R2 n' o. P以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
本帖最後由 ATX-828 於 2010-3-15 06:49 AM 編輯 3 I3 L; R% O5 Q( e/ F- p# x; {3 C
* u6 h* U5 |- u$ h- p# q; G
2 E0 w2 @# z" W8 E$ ]

4 m% N" c6 |- T/ o8 J# `( u& Z個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。, p2 t' ~6 Q" R5 |7 ?4 I9 m1 r, R/ s) V
' O; w0 ]; k3 `
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。) y8 _% X/ i4 x2 l3 r
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,0 R; C( E) u2 `
(大多選擇忍受,因為某 ...! q9 m; n0 ]& i; h  W4 m
andyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
5 X1 J9 Z6 C6 H5 W! ?9 E; ?
3 I7 |% A$ F. r$ K# R* Y4 P, E8 l! b
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 0 _/ B9 _& o/ f: [& p/ c1 y; y
2 O  k) I. ^% q" D
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.5 w/ a, ^$ m+ u0 L1 E+ V8 ]$ L

7 s6 v* o+ b6 g# v& W1 z& e/ s- e但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 7 V# a* S8 A% P0 |

5 y# i3 l) ]# _" B+ u& m. `" z又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...4 J3 S3 x( k4 h) _. A3 R& l0 H
" e6 [7 n( u4 m! V5 [. }6 m
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk, % a/ u  V" K! I" u

! X$ p+ k& u+ H連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
9 W+ q% M) T' A# ^
1 |2 l0 _5 D% l- L
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 : {/ }- B. b) w4 v) t* N/ `: H

' _  U7 Y4 \" I& f  x9 I- U不過唔login就無可能留過言, thx過作者.3 d1 d0 N& V/ U
( V) {: l. ], t0 L( o
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
" W4 k4 D% m: g- VATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
& ~4 _/ j: I- z' s& m' s
5 V2 ~6 f$ e. C# ]' ?+ y& [
. }7 s* n/ M( {4 b" OWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
; i! X: ~+ V! H/ n; P' _6 d我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...8 Q: J1 P. o! x% Y$ x: n
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
. U9 E% \$ Q/ H
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
& L5 W; j% e, ^* \" s- m$ N( u如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
; G- Y- G" O6 b( `7 g! u9 i' l8 je_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
$ a9 j; }8 K& `
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。