<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
: q  a" p/ u8 C可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........: B, f+ Y' h- W8 i- X- E
HansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
% ]4 ?* F1 O$ @. K  `3 k
; i. j% e% a! s( h虛名一個,極其量都只係掛名董事,6 d$ ]7 |8 S0 b
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
! i6 Y1 f3 E7 _$ S6 T4 T4 G我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...7 `. Q1 X3 _- o# F& P
建設...曾狗絕無本事,
0 z. R# T& @# `但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
- J3 J. [& \+ A6 `; Z$ C
! W, e; w; l4 @  m/ A1 {虛名一個,極其量都只係掛名董事,4 k  ?$ s* x0 n
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,) t- R+ Y- \" ?3 A& `& d/ @% z
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...+ A; p) F, k2 R, L8 G# Y
建設...曾狗絕無本事,
# n- N& t9 M  E9 U% x但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...3 k0 }. p3 S2 H* O  S
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
+ q; r! U* ]5 c4 I% R2 E/ y4 P8 T都唔可以甘講o架!!, Z7 h- p7 c$ [
有邊個有錢佬唔係狗人??& p5 u& g( Z- l+ |0 c
唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
( b) d" z1 y0 j4 k
4 H' F: q/ e, b, W  e2 F2 O1 e
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
' m/ H; ^4 U" t. t1 |: e邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
/ {# `4 u; I+ [# S我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
( T3 _8 g; m# l2 i& [建設...曾狗絕無本事,1 A" g5 \. N/ S6 d
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...5 o5 D$ |3 e; `
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
( R4 J, D* v+ T- m0 ~( m
* U" [4 |: h0 |$ ?* ]
何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
3 X" D3 r* i$ b6 w/ Z都唔可以甘講o架!!
% X+ v6 A1 l& q8 B4 f& f" ^有邊個有錢佬唔係狗人??
" k- U1 [6 ?% K唔狗邊搵到大錢呀??4 k, z2 V6 S% U
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........, B0 k9 _) Q5 V  d8 g+ D
奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
' f  v3 H( K* y4 X所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
$ J% S4 p% m+ s+ Q就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
0 O" q) O- @$ r2 R3 g* w. |7 ?只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..; ?, D3 ?4 T: y% F% ]" c& j. x
始終係死局一個!!
1 ~; I1 T, U! J0 D政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
: q7 _6 E3 ~  u) Z2 j. V, o所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
" O2 \$ u( r* d* j9 D6 m/ D( C就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
# Y9 J8 |+ z" e1 S9 Y* k* K只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..
! S# x4 [. D/ N; b' Y+ b6 [5 \始終係死局 ...( D% y0 E+ Y% O2 G0 C3 b
HansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。