<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
) R6 W% {) }1 i+ Q; f( R6 x1 T0 W1 x
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
4 {+ I. `# W; H$ L; F! Ygoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
  s/ X# D9 p: L8 S昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李! e7 l0 m* b. D$ `
一個一個的拉出去/ V( b6 d6 R. R2 m4 U7 C
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
) {6 b5 j5 g0 y# e5 l7 B+ C1 e
4 g! ]4 O$ g$ k心中既喜又空虛
; X$ u2 s0 a# v* l) C' w喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~2 L5 l" P2 G2 l8 V
空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
2 P  E, q" Y. |+ o: q1 j6 {' b9 W
感情既失落?可能吧. A8 Z& \1 S7 n8 V7 b7 x
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李. s) y, G/ F7 Y; T- o: D
一個一個的拉出去
# _9 ^1 p2 A( v1 ~/ ?見到一個一個各自的家人,男朋友接機....3 Y' h+ F' Z+ w/ K* [# T
/ s7 T/ g' H/ x% J5 A- e
心中既喜又空虛- P. q4 `* w# C0 k$ h, R) \
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~, ~+ I, }. Z# _7 J# |
空 ...1 t6 y, y: _: T( r2 U2 ~0 V* `- p! I- [
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?) k6 A* ?7 n) h* Y5 D) n

2 D. q8 a; q; q8 y靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多. ?6 p$ g3 X+ \3 U; e$ g& O/ F3 v
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~8 C+ e. D0 P1 ?( o" A: ~
我明白的~我真心當你朋友,認真的~* _" u- T' o; c/ q2 E9 p# Q( \
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~4 w% A. X! y+ e
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~* e* R" M7 {" S& l7 Y! u8 \
真心的~多謝你
...
7 n, o" A. t, X7 s2 w& p- _- Sgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖5 i: c; z# _; ~; d) n$ `; H
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎0 h" {5 q2 c, C3 T- k+ B8 Z6 G; L
自由神 發表於 2010-7-11 03:29) ^( ~2 I' o6 J: H: y$ L) ]
真奇!打左一堆字無左!/ ]6 ?8 T* P+ @* d

" c6 A9 ?; T( U6 ^空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
  U1 m$ f# `; G, N5 w* g我相信你處理到!但感受有是必然的!
$ |" b: B$ P7 d  D9 J8 M$ V" F
: v$ @: l* y+ ^, {/ }% m; V1 Z6 E9 |& M8 P

% Y, G+ [/ m6 G. R
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!- l( t9 d0 S# n3 j& P$ d. M
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
) B$ A) k+ b1 F! X2 H) r" k9 H- e* P2 w

$ ~. z2 q. P' `
7 t' h* A7 c2 t# B
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
) E; P  [5 g. F
回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!6 H/ z; ~5 S. J7 w+ e

4 j) s. {9 Y( w7 v5 |- D# m我明白的~我真心當你朋友,認真的~  h3 J) w2 `) O* t9 d% a
多謝你這個好朋友!0 F4 Q% H( h/ p6 J0 b. F* O' A7 H

3 E% y7 ^4 H9 A. v! F但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不
1 ]- N- m3 L- g& ~- V' o不打緊呢!現在不會不方便!
; T% t+ ^2 r: U: I# u7 [
" a2 e! r/ J% @1 @+ [; u不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
7 D& l) Z0 T5 {5 f* k! z4 X無勉強呢!我多謝你就真呢!3 I. f6 ?8 `2 F: d, P) k. P9 s

7 h' W5 O: ^1 ?; s& {真心的~多謝你
% n( {% R8 |6 X' }0 G我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
& h# D* B9 T6 u" ~累既不是身累,而是心累..." L6 L) v( n8 \
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?' Q$ r+ L9 p6 B9 \" N+ C6 H
8 K9 l# D5 e5 y* Z1 E8 t
生老病死
9 D7 f  F/ }$ w" R$ C( n( F4 c一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
, F* |* l( m$ _4 s3 ~2 G/ ~. C% h9 t5 I3 }
! Z" `! G3 L+ o4 Z生辰快樂自由四眼哥哥, love
4 d: A9 {, I( q$ M月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? - u! R9 t" u8 z( H( M- A% o2 d
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
8 G- z. s8 N3 u' zJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累..., t* x. y0 e( O6 k
累既不是身累,而是心累...4 y' g; d  o" K* ~  g' x
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?, y/ }& B. C* ]" l
! c" L! P  O; p, P+ t6 V* ^6 i) s
生老病死
* z2 x. F  E4 i* H: l2 o8 d一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...7 r- P7 `! F, h' f# L6 A
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。