<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~
$ w) W2 t9 P9 \1 b% I0 F) l自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!
) ~9 @, q; Z7 C( Kgoodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
唔好咁啦!哈哈!
) W8 f9 t! V4 h* L/ q8 d" [7 ]
; T9 g; U# i% g4 H$ |
生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。)6 l% V3 h* D% Q
/ i/ P. R% b% [$ L' d3 m
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
% ]: W8 l. ~3 y, b$ [/ g) u- E$ J# g! z2 s, t1 y; K* \4 M
生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)
$ H& f# w+ L% ?( p
" S( a/ }7 G* s; X: r, M. v6 f心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. 8 x3 I! C( C. D! x3 g9 ?& Q
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝5 w  i8 c8 I9 l" B
呢排靜左喎
多謝4 Y( g5 O( `* V" v" \9 b8 H: e" W
呢排靜左喎
9 J4 J' W% t3 _自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
8 M; l! p- Z7 b/ p
" R$ o8 Y. A" V2 R! e

& x0 _" U8 `3 {6 ?5 L, l0 J恭喜呀~~
" y) A" u7 Y, Q0 P. ~  @/ N6 c, B$ G$ R! D1 [+ Z# J# O1 S. g
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
( t+ a$ C; J' f+ w$ G# {* f- f% l5 g9 D" g, J4 y/ ^
有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
4 y* |) c. \8 m' }有时间都出来倾下咯
小資
5 o) A4 x2 |5 O/ ?7 e5 l" r1 C- o5 M$ l6 ~3 Y: @
" R, l7 Z8 l; |: [5 O6 @
恭喜呀~~! 5 c# }9 G  p9 Y: V
& ]9 R0 X& a+ @. t, C1 w6 S
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
2 y0 h3 G/ f: Y# x& L: p( C
; H% l5 y/ v' M有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
/ O, c$ l3 I& b! L; zvv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜 6 u! o4 G/ R' E6 f; t
搵食好呀!有得搵就有得食呀!~ ! _- k! G% H/ ?( t4 t( {1 B
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,' G1 b  n5 S) L# H
有时间都出来倾下咯# }+ H* {$ C! R/ s1 F" b/ M+ @
worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。