<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
6 U5 d: Z! y5 }! m; b+ W3 S8 [6 \5 A# y
5 ?, |6 {2 o+ Y) w+ e

+ X/ m9 ^: @0 f# ?/ X0 r和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, : c8 b2 g3 s8 F! N$ ^2 R
總之鬧完不留隔夜是不是最好?# |- ]7 L% u7 N+ V$ N0 P& `

4 L' @# Q5 T! p0 x另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...; m; l3 M, I2 B+ Z8 @
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
$ O6 {5 p& k& W/ L
1 O' T/ c1 q7 s2 _$ P1 E
& o3 i( ~# w9 H2 X"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装...
9 d( a$ K+ h* F, Y0 X+ N
' `2 A  j$ u# J+ ^( S6 [" E9 V6 }7 I2 t  J7 i# j- ^1 g
4 s2 R5 t% L  o3 p5 x* k
另外呢...明白的..; B7 Z$ T, `2 H3 \$ @$ m/ F

8 d9 Y( j& B. P7 d: H9 H) q( c; l. c1 w' c# _5 X
说来,打字方式  好像有点自私..% i$ o0 Y0 }( y4 L- H
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
8 N# W$ Z* D3 j- V; v- `- m+ u( r+ L( x$ V
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
( T0 z" @1 c2 `4 K! vK2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞4 G( O$ ~1 y3 t2 q
果: 生咗你條打亂種出來8 Z7 v% I# J; ~9 I4 z

# t) R; K5 e9 b1 Q7 }  P9 G& t8 p9 L- b! f* n
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
# _2 Q6 m! U3 h) v. n
" A, O- A0 W* t
明白的..
7 D" b  }+ v9 H5 D
9 _/ ]( Q& @+ Y2 Z- z4 R7 T; W  m2 g说来好像有点自私..9 Y* |4 @6 ]& v# f5 R
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...# O' v- ]0 M* R
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
5 }# J5 R5 s; D9 p

6 a" t7 w( K6 s4 u2 ]# ?4 }原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
) S9 @; m, K, P0 r1 q. F但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
3 D# s% d, `8 n8 S& q因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事+ E. V# u$ x2 _# v
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
; G/ Z) K0 v% D雞先和蛋先的問題
9 n& F. B$ u3 @& c3 H. J: g' |就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 $ ~/ t, a( j. ^+ }0 f9 Q

7 F+ U$ T+ A# P' E$ z0 l. b- a8 U7 S; j! D( q$ K
4 }& K3 c9 j% a) M' p但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
5 _) c. s+ I! F/ D; R& ^
呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞+ {3 j# r- z8 d7 l+ u  v
果: 生咗你條打亂種出來/ o' ?$ [$ `  ]' G) ~
, w% b- \: ^1 i

2 X1 X% J7 u) u* {可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉- L* b9 Z4 M8 o, U: z* n9 r
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
$ f9 \, z0 G6 M: e- N, d  g
3 r7 d2 V, v9 L- Q/ G; N+ j飲左五花茶未呀?  差仔  
3 b, Y8 R$ Z% r% t! H5 @
3 ~( T) [- H2 |7 i0 J5 v! [
明白的..+ }' q4 k. l$ X0 u$ [" P
# \" ?% s8 A+ J
说来好像有点自私..! x  A# x& V! H+ ]
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
. d: ^( B+ w" Q* K6 cvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     ) O" {) J' H9 o3 }6 r3 W, B# H1 R
K2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
" L" A/ ?  D2 a$ B2 c
2 i% b5 d' ?) X7 \/ v) m/ P; N
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
. Y) o" _4 y! C- t" w9 Z+ ~& U" Z+ a總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
+ [% Y% H2 Y( h5 \; N/ ]9 j+ w3 n& I/ g  p' Z( D; S) S
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...7 T$ e9 e0 |; D* p8 z; s  E! I
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
1 L$ N7 @! S; E: p2 u4 p) G# r8 {7 `
唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。