<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。
返回列表 回復 發帖

[討論] 如果係街見到條女。。。

唔知大家會留意佢邊個部位先哩? 3 c/ {8 _4 s4 \0 [9 \3 Y
我會望個樣先,個樣係豬扒的話都唔係好相再望落去囉。。。5 x" F! K! k) C, a- X  E; P. N
8 F8 A( B; q6 @/ |
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-4 at 01:09 AM ]
胸~!!見到係豬扒即閃~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 00:50:
) n% Y$ U, q; u, T1 [% f胸~!!見到係豬扒即閃~
9 s) }) W4 L4 M! F夏天的話就易D,冬天著住件NORTHFACE都幾難睇到喎,徐非佢係葉子媚果乍啦,哈哈
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 12:50 AM:7 l8 x) r) O: k8 M5 T
胸~!!見到係豬扒即閃~
; q8 K* f- p6 i' s+ i我話比 D fd 只,, E" V1 F  X+ [& L; V' z8 `' u
叫佢地抱住個手袋出街!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 00:58:4 R8 Y$ R' w- F1 L
2 i4 n4 c  I# X
我話比 D fd 只,
) f# r" Q. L0 k5 i% z' w: {& t0 B# R叫佢地抱住個手袋出街!
) T' @& k) B' A8 ?) Z3 M或者三十幾度樽領加條領巾都應該好穩振,哈哈
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 12:54 AM:
1 _# n4 b) T  g
' e' C% s3 J5 U" X3 x夏天的話就易D,冬天著住件NORTHFACE都幾難睇到喎,徐非佢係葉子媚果乍啦,哈哈
5 t1 O/ o9 O3 V% Z  E9 L
5 Z  G  U& X1 S好似你咁講既情況...只好睇樣~~but都唔係個個都著咁多衫架嘛~^^
# |# V/ X% j$ i/ A而且夏天近~~有野睇啦bro~~, H7 ~7 N9 P6 |
不過其實我鍾意睇o的長直頭髮既女仔背面~因為可以多o的幻想既空間~如果洗頭水香仲正
, f- ~) m* y4 {, d& f
2 }1 G& u! d" j% r( yChristy姐趕盡殺絕我地o的男仔既福利..=-=""
0___o.......
望個樣先
* @5 J" H" Z/ S/ C( [9 h3 i8 i, O, E再望對腳
; e5 e3 V: {' u% y+ V0 M6 A2 ~最後望胸:cool:
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 01:08:0 h8 }" F4 }  A
* L9 `# @0 I3 D3 P/ x% t* i
3 L3 x" G- X8 E; P% j& `  F' Z
好似你咁講既情況...只好睇樣~~ ...
0 `; I. v/ l/ a, l+ M) K3 d好同意你几講法,係背面睇係林志玲甘,另轉面係八兩金甘几話。。。。。; F* l, ^7 ~8 [* c7 Y. L- }% z
心情會邊得好差
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:04 AM:3 }6 H6 R/ u& C; \

% o3 P. g9 O) c+ b" X( T或者三十幾度樽領加條領巾都應該好穩振,哈哈
( ?4 v9 {, |" v5 I! L係喎!& ]* }0 ~( D8 `2 n
一兩次之後就有皮膚病,
  _6 A! c- c' f4 u# ^咁生到成身係你都唔會望啦!" v) M( d7 E0 z  C; L6 O8 U
以後都唔怕添,
& c$ s0 p4 O% V9 j/ D係得喎你!
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-4 01:08 AM:- }9 q3 B2 W$ y5 \! D2 s  i$ o1 v
5 r. I% x( w2 S0 v; J$ M

% D4 ?  f, d, g2 l* b# c好似你咁講既情況...只好睇樣~~ ...
) Q- K8 O" |+ _  O* d6 [7 `2 N唔睇樣,哈哈哈!:cool:小心D好!
9 A' c& Y" k* a( ?+ @6 X2 C  C! k& M' B* F+ N
係吖!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。