<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-4 01:11 AM:# e! m4 ~1 |* X$ N& C  O3 l" O
望個樣先
) H# E& c: s) R! S$ P  b" n再望對腳6 Z9 v1 t2 m( S- ?) Y: [5 d6 M, F' m
最後望胸:cool:
, }' T- V4 K4 e- F+ k* c5 m你..........!: `; y- `+ G7 x  u
唔..........!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:12:# V( {; T+ J7 W5 O0 `

7 v$ B9 k; w/ E# H$ V係喎!/ Z3 V$ c! U/ Z' D$ T+ s
一兩次之後就有皮膚病,
% i7 O0 L! d4 @, y6 v咁生到成身係你都唔會望啦!
1 H3 z7 C% [; |# r6 ?以後都唔怕添,& y$ Y5 r% M3 K# Z
係得喎你!
" J# t, l' a: q" k& Y6 \! G
哈哈,到時比人任摸都無人會制啦
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:12 AM:7 g. H5 d# U  f. i
' k2 I2 a/ w" y! f$ J0 s8 i
好同意你几講法,係背面睇係林志玲甘,另轉面係八兩金甘几話。。。。。
. i2 ^$ E* r3 {" G. o. C4 x心情會邊得好差
1 j+ h0 F1 n& o! z9 G  D, S  j其實睇仔一樣
望腳先
  D& Z4 @. k9 c" y. ~) d學校妹一望佢對襪長定短都心理有數2 `( d: ~9 O$ J
長既多數都係索
3 j, C' @8 w) N0 m) M2 d短既99%係豬
LINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-4 01:17 AM:
0 V/ k( z- ?5 ~; _/ _望腳先, C* f& G! M3 @% S4 F; K2 {
學校妹一望佢對襪長定短都心理有數
0 P  ?1 O4 j' s" [9 A4 l2 K2 x9 m4 |長既多數都係索
* ?, C+ |. k. I! h, ^  \短既99%係豬
# R; w) L' g) }! N, f1 h好有研究喎:cool:
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:20 AM:
* z! Q5 {% C" @% T( o& \/ KLINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
6 P( c# Z- i, }, s! @
Lincoln 係我條仔呀!0 ]" h1 {% @+ x* m
我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!
! x* r* J8 p  p, q' v8 a7 A/ y7 V睇著衫有時都可以睇到性格架!3 A' a/ Z6 Q8 X: ~) i
最後都係睇樣囉!
我由上至下掃囉,一唔妥即停!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:28:1 y* x7 j' k! Y4 ^9 g
, f, N2 t+ v& H" s7 P5 Z
Lincoln 係我條仔呀!. C& N" s, o& v
我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!
1 m1 }8 F2 c/ [! ?( q# R睇著衫有時都可以睇到性格架!
& m0 }( Q- \' Y* L( p9 j最後都係睇樣囉!
. S3 k9 Z4 T1 ]" B" h哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:34 AM:. r$ B' V6 r. R+ G0 Y1 T* x

! Z/ E) o. u% H' H- \: p3 V- j哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
3 X8 }% R: `0 m- F* p搵老公係要睇內心架
) G2 k3 |' B8 D. P' S不過都要過到自己先!' n0 k7 y! J8 d9 U' E3 W

0 ?$ m. b  a0 |9 Z* e但係個樣靚仔,衣著好差,; d0 ~" V' f* z8 B6 l
咁可能係老粗,
; K) Q  ?1 U/ f2 c7 a又可能係好OUT,唔跟時代,- M, [% Y  G, F7 e$ ~- J
咁一齊會好多問題架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。