<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 04:51 AM 04:51 AM:
3 w% b/ j3 w/ C6 [* O1 A, \' j5 Q  B- Q3 \
- F& y% T) z! X3 |5 m
wahahhahahaaa  i- k* e$ D1 }0 O7 ?0 o
咁我覺得你有義氣得黎好慘Y ma......
. ?/ q& ?) u) }' Y% \% l% ]! n5 Z" W
我係你老友黎嫁, 我戒左酒嫁喇
% Z9 `$ R) O! t% y) K) E3 m7 h
好易戒ga丫???
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-10 12:54:
- c8 Z' H1 G" h' t: e( b
, K0 ^& c0 ]# a, L& c2 M好易戒ga丫???
% R0 d; m: P3 n  E6 F0 d) Y  N
我都想戒
% H2 O% r5 r  i% Z3 y3 m5 N有試過,不過戒唔到
咁我祝你早日戒成啦。左輪仔!!
希望啦

9 z9 q6 I7 u/ y' e: T6 H支持~~

135 x 135 PIXEL下載

如果有利用人既心態去交朋友就唔好妄想你有一d真心同你做朋友既朋友
* Y) V7 |& Z: e, R' `- S或者可以用互相幫忙會好d..
. i* H$ V* r, }4 c- u, B
! M' Q, Z8 Q; A* I) D朋友..係人生其一重要既野..
$ V# I* l( r. A( d# r2 B9 {" m正所謂出外靠朋友
君子之交淡如水!!!
Originally posted by ilove---you at 06:39 PM 06:39 PM:
: ~- t! u  ?/ i君子之交淡如水!!!
: a" n- u- D+ ^# d' ^" r( @# O唔一定丫!!!看你點交丫~~
我就覺得心態上唔應該有囉~~~
6 \$ G3 ?5 c$ A3 v& W因為如果你有咁o既就好難交到一個真心o既朋友~~~
/ x" n0 }3 L) d4 W0 L人一生點都要有真正o既朋友~~~) h% j& f# r- a6 N" Y* y
所以朋友係唔可以利用~~~/ m, E/ J3 W) V4 n
試想想如果你俾朋友利用~~~
8 V! m/ `+ w& e+ S2 ]你o既心情又會點呢???# {; x' S5 B# P. P' A2 }6 y7 p. d
所以己所不欲, 勿施於人
Originally posted by sfxc0000 at 10:14 PM 10:14 PM:
" c1 I: l5 u. e( }3 Z/ X* ~我就覺得心態上唔應該有囉~~~# S( o( P. @3 y$ r' o* [
因為如 ...
; y& Q, d. F5 T
係咯!!!我有試過交到真係給他利用& r; H# v5 s# v8 U" W7 \! A1 @
然后在老師前面出賣我那時真的係太hurt啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。