<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 04:51 AM 04:51 AM:; |- d5 b; ]0 R0 c

% V0 L! l9 h5 y$ q1 `/ D/ b5 j& [! e" a& F0 B9 ^
wahahhahahaaa
( c/ C3 z0 N# ^6 j8 r咁我覺得你有義氣得黎好慘Y ma......
( \$ A; F2 ^# ~: R! E$ z( b  K6 d5 d0 S9 Z% d! U& f) }* S7 s! \
我係你老友黎嫁, 我戒左酒嫁喇
0 a# P  u7 B7 `* X
好易戒ga丫???
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-10 12:54:
5 _' Y$ }$ c  w1 j$ c/ L) z: K# x
好易戒ga丫???
: t6 P- m$ J( S# B* e. w; G' h
我都想戒
- P- p% U  n! A3 O0 ]% L. c/ H" d2 Y有試過,不過戒唔到
咁我祝你早日戒成啦。左輪仔!!
希望啦

; ~# x8 b% e% K/ _支持~~

135 x 135 PIXEL下載

如果有利用人既心態去交朋友就唔好妄想你有一d真心同你做朋友既朋友
4 Y  v' h& K5 T4 J3 h或者可以用互相幫忙會好d..
8 z* O& `1 ?8 i! o+ Q
0 ?5 S' }( C4 C) D' N. E$ z朋友..係人生其一重要既野..
! M4 {( R/ e; ?5 S; ]' Z正所謂出外靠朋友
君子之交淡如水!!!
Originally posted by ilove---you at 06:39 PM 06:39 PM:9 O5 e, R/ V9 e" X( F- l
君子之交淡如水!!!
6 Z% \6 R0 d! j8 X5 {5 w1 b1 i唔一定丫!!!看你點交丫~~
我就覺得心態上唔應該有囉~~~; i* a: t' Z8 u: A
因為如果你有咁o既就好難交到一個真心o既朋友~~~1 J6 l5 i' t/ x( N1 Z& H
人一生點都要有真正o既朋友~~~
; x7 {" N2 T! D8 E% d所以朋友係唔可以利用~~~8 H" h7 v7 Y6 Q. o' f7 W# a2 @1 A
試想想如果你俾朋友利用~~~- u( W: T6 C3 D- X# Y* Y, W
你o既心情又會點呢???' Y% {9 h* n2 {# K1 G" j
所以己所不欲, 勿施於人
Originally posted by sfxc0000 at 10:14 PM 10:14 PM:
! `2 @9 {, Q) O# w我就覺得心態上唔應該有囉~~~
; [3 e5 n1 w! L; J7 x' n因為如 ...
9 y7 @, W% f  n: D% g+ P5 h
係咯!!!我有試過交到真係給他利用
4 x. \" U3 B& U% H$ r0 {: U9 u然后在老師前面出賣我那時真的係太hurt啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。